Select Page

El mètode Codelearn continua expandint-se i consolidant-se com l’escola de programació, robòtica i pensament computacional líder a Catalunya. Avui obre les portes el nou centre de Mataró, que oferirà la seva extraescolar de robòtica i programació per a infants i adolescents de 7 a 18 anys amb l’objectiu de preparar-los per al futur i treballar el pensament computacional d’una manera divertida i engrescadora. Amb la inauguració de Codelearn Mataró, l’escola ja compta amb 27 acadèmies i una modalitat online que es pot seguir des de qualsevol lloc del món.

Codelearn utilitza un mètode propi que adapta l’aprenentatge de la programació i la robòtica a les necessitats dels més joves. L’alumnat segueix un pla d’estudis pensat a llarg termini que ha estat dissenyat per professionals del món tecnològic i del món pedagògic i que utilitza la gamificació per mantenir la seva motivació. L’extraescolar és una activitat semi presencial i respecta els diferents ritmes d’aprenentatge de cadascú: cada alumne assisteix una hora a la setmana al centre, però té la possibilitat de seguir aprenent des de casa gràcies a la plataforma online, que és l’eina de treball principal. Dins d’aquesta plataforma, hi poden aprendre diferents llenguatges de programació i fer altres tipus d’exercici per treballar també la lògica o les matemàtiques, tot seguint les divertides aventures que viuen els personatges de Codelearn.

Tant al centre com a casa, l’alumnat rep sempre el suport d’un tutor que l’ajuda a avançar, resol els seus dubtes a l’hora de fer exercicis o entendre nous continguts i, en general, el guia i l’acompanya al llarg del seu procés d’aprenentatge. Així doncs, no es tracta de classes magistrals, sinó que es fa un seguiment individual de cada alumne.

D’altra banda, durant les vacances escolars Codelearn Mataró també organitza campus tecnològics, que són petits cursos d’introducció a una temàtica concreta relacionada amb les STEAM, i al llarg del curs el centre pot oferir també els seus serveis a les escoles i els instituts de la zona. Si formes part d’una AMPA / AFA o treballes a un centre educatiu i vols oferir una extraescolar de robòtica i programació o incloure la programació i el pensament computacional a les aules, contacta amb el centre i t’informaran detalladament sobre el mètode, el pla d’estudis i les diferents alternatives per treballar junts tant dins del vostre programa d’extraescolar com dins de l’horari lectiu.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR