Select Page

Codelearn Andorra

Codelearn Andorra

 

 

Dades de Contacte:
AdreçaC/ Escoles 2, AD600 Sant Julià de Lòria
Correu electrònicandorra@codelearn.ad
Telèfon61 28 28
Horaride dimarts a divendres de 16.30h a 19.00h

També grups a Andorra la Vella i La Seu d’Urgell!

Activitats a Codelearn

A Codelearn fem diferents tipus d'activitats relacionades amb la programació i la robòtica, dirigides a nens i joves:

 • Classes extraescolars durant tot l’any, fent servir el mètode Codelearn
 • Campus i casals intensius (campus d'Estiu, Setmana Santa, Nadal... també online!)

Extraescolar

L'extraescolar dura tot l'any i està dirigida a nens i nenes entre 7 i 18 anys. No és necessari disposar de coneixements previs en robòtica i programació.

Si vols donar-te d'alta a l'extraescolar i rebre informació sobre les tarifes omple el següent formulari.

Inscripció a l'extraescolar

Campus i casals

Els campus i casals tenen una durada limitada a uns dies, i habitualment estan dirigits a nens i nenes entre 7 i 18 anys. No és necessari disposar de coneixements previs en robòtica i programació.

Consulteu el detall de tots els cursos a sota del formulari d’inscripció.

Els campus marcats com a "Online" es faran per videoconferència, cadascú des de casa seva. En aquests casos, comproveu les necessitats tècniques a la descripció del campus.

Els campus podran ser cancel·lats per part de Codelearn, en cas de falta de quòrum o causes de força major. En aquests casos, intentarem avisar amb la major antel·lació que permetin les circumstàncies, i es reintegrarà el 100% de l'import abonat.

Inscripció als campus

TOTAL: 0 €
A quins cursos et vols apuntar?
Mostrar campus: Presencials / Online / Tots
 • Curs d'Introducció al Pensament Computacional (CDD) + info

  Tens targetes regal?
  TOTAL: 0 €
  Curs d'Introducció al Pensament Computacional (CDD)

  El Curs d’Introducció al Pensament Computacional és una formació per a docents que té com a objectiu presentar als participants eines i recursos per introduir la programació, la robòtica i el pensament computacional als centres educatius. A través d’un aprenentatge pràctic a l’aula de formació, els participants aprendran a utilitzar diversos llenguatges de programació i diferents models de robòtica educativa de manera que puguin utilitzar-los posteriorment a les aules del seu centre per desenvolupar les competències STEAM de l’alumnat i integrar l’ús de la tecnologia per treballar els continguts de qualsevol assignatura.

  El curs seguirà una modalitat semi-presencial i tindrà una durada de 70 hores per acreditar un Nivell B2 de la competència digital docent (CDD). Durant les sessions presencials, el formador guiarà els participants en el desenvolupament de projectes a l’aula de formació, on tindran disponible tot el material necessari i tindran l’oportunitat de familiaritzar-se amb els principals models de robòtica educativa que es preveu que rebin properament als centres, i els entregarà documentació addicional corresponent a diferents aspectes relacionats amb les CDD per treballar aspectes teòrics des de casa al llarg de la setmana.

  Quan i on tindrà lloc?

  Dates: del 11 de Novembre al 10 de Febrer
  Horari: 09:30 - 13:30
  Lloc: Codelearn Andorra
  Preu: 0€
  Edat recomanada: A partir de 20 anys

  Les sessions d'aquesta activitat tindran lloc els següents 9 dissabtes presencialment: 11/11/2023 (4 hores), 18/11/2023 (4 hores), 25/11/2023 (4 hores), 2/12/23 (4 hores), 16/12/2023 (4 hores), 13/01/2024 (4 hores), 27/01/2024 (4 hores), 03/02/2024 (4 hores), 10/02/2024 (4 hores)

   

   

  Imatges del Centre

  Ús de cookies

  Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

  ACEPTAR