Select Page

LA NOSTRA MISSIÓ

Sobre Codelearn

Codelearn est une école de programmation et robotique

Qui som?

Codelearn neix amb la voluntat d’ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació entre els infants i adolescents. Hem dissenyat l’extraescolar de programació que ens hagués agradat fer quan érem petits.

Els socis fundadors som “insiders” de la indústria informàtica i, conscients de la importància que té en el món actual la capacitat de no només saber utilitzar els ordinadors, sinó també de ser capaços d’entendre’ls i programar-los, vam decidir ensenyar-ho als nostres fills.

Ens vàrem trobar que el material i els recursos existents no estaven orientats al públic infantil i adolescent i, per tant, no eren massa apropiats per allò que volíem aconseguir. Per això vam decidir desenvolupar un mètode propi amb els nostres fills i els seus companys.

Per aconseguir-ho, hem desenvolupat un univers de personatges ficticis i una sofisticada plataforma d’aprenentatge en línia per tal de motivar i engrescar els alumnes en el seu aprenentatge.

El món actual presenta reptes molt importants per als nostres joves i és la nostra responsabilitat dotar-los dels coneixements i habilitats claus per tal que puguin tenir èxit en un present i futur cada vegada més ultra-competitiu i tecnificat.

Tal com diu Google, el pensament computacional i la programació són l’habilitat del segle XXI i, probablement, una de les millors maneres d’invertir en l’educació dels nostres fills i filles.

Les fondateurs de Codelearn sont des professionnels du monde de la technologie et de la pédagogie.

On som?

Troba el teu centre Codelearn més proper!
Som l’escola de programació més gran de Catalunya:

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR