Sobre Codelearn

Qui som?

Codelearn neix amb la voluntat d’ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació a nens, nenes i adolescents.

Els socis fundadors som “insiders” de la indústria informàtica i, conscients de la importància en el món actual de la capacitat, no només d’utilitzar els ordinadors, sinó també de ser capaços d’entendre’ls i programar-los, vam decidir ensenyar-ho als nostres fills.

Ens vàrem trobar que el material i recursos existents no estaven orientats al públic infantil i adolescent i, per tant, no eren massa apropiats pel que volíem aconseguir. Fruit d’això, vam decidir desenvolupar un mètode propi amb els nostres fills i els seus companys.

imatge3

2015-10-18 15.04.49

Per aconseguir-ho, hem desenvolupat un univers de personatges i una sofisticada plataforma d’aprenentatge en línia per tal de motivar i engrescar als alumnes en el seu aprenentatge.

imatge5

El món actual presenta reptes molt importants per als nostres joves i és la nostra responsabilitat dotar-los dels coneixements i habilitats claus per a que puguin tenir èxit en un present i futur cada vegada més ultra-competitiu i tecnificat.

imatge4

Tal i com diu Google, el pensament computacional i la programació són l’habilitat del segle 21 i probablement una de les millors maneres d’invertir en l’educació dels nostres fills i filles.

imatges

 

imatge2

 

IMG-20151219-WA0000

 

On som?


 

Imatge corporativa, marca i material gràfic:

  •  Logotips
Descarrega Descarrega
Descarrega