Select Page

LA NOSTRA MISSIÓ

Sobre Codelearn

Codelearn est une école de programmation et robotique

Qui som?

Codelearn té la voluntat d’ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació a la societat, especialment a les noves generacions, infants i adolescents. Hem dissenyat l’extraescolar tecnològica que ens hagués agradat fer quan érem petits.

El mètode d’aprenentatge ha estat refinat al llarg de milions d’hores de rodatge dels nostres alumnes, durant els més de 10 anys que fa que l’estem creant. Intentant adaptant-nos a alumnes cada cop més diversos, Codelearn és el resultat de l’esforç de molta gent, amb el propòsit de ser referència de qualitat i el projecte líder en el camp de la formació en tecnologia.

Fer Codelearn contribueix al desenvolupament de moltes habilitats mentals dels alumnes i, més enllà d’això, aconsegueix que els nostres alumnes no siguin simplement usuaris d’ordinadors, tauletes o mòbils, sinó que siguin capaços d’entendre’ls i programar-los. Al cap i a la fi, Codelearn és en gran part creat per pares tecnològics que decidim que és important que els nostres fills assimilin tots aquests coneixements i habilitats que difícilment aprendran per si sols a Internet o a l’escola.

Al mateix temps, a través de la nostra plataforma, gent de qualsevol edat pot enfortir les seves capacitats de resolució de problemes i pensament lògic, gràcies a les habilitats que adquireixen amb la pràctica dels nostres exercicis. Tant si ets un universitari que acaba de descobrir la programació, com algú que vol progressar en el món laboral tecnològic, el nostre “gimnàs mental” et permetrà treballar i enfortir totes les habilitats del pensament computacional.

Per aconseguir adaptar l’ensenyament de la programació a totes les edats, hem desenvolupat un univers de personatges ficticis i una sofisticada plataforma d’aprenentatge en línia per tal de motivar i engrescar els alumnes en el seu aprenentatge.

El món actual presenta reptes importants per als joves i és la nostra responsabilitat dotar-los dels coneixements i habilitats claus per tal que puguin tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu i tecnificat. Tal com diu Google, el pensament computacional i la programació són l’habilitat del segle XXI i, per tant, una de les millors maneres d’invertir en l’educació dels nostres fills i filles.

Participants Codeathlon Winter 2023

On som?

Troba el teu centre Codelearn més proper!
Som l’escola de programació més gran de Catalunya:

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació