El mètode Codelearn

Què he de saber abans de començar?

A qui va dirigit el programa Codelearn?

Actualment està pensat per a joves i nens a partir que sàpiguen llegir amb facilitat, aproximadament a partir dels 7 anys i sense límit d’edat.

El nostre mètode està adaptat a totes les edats, i cadascú avança en el programa segons el seu ritme. D’aquesta manera, els nens a qui els costi menys tindran sempre un repte al seu nivell i els que tinguin més dificultats podran anar més a poc a poc sense por de quedar-se enrere.

Quan em puc apuntar a l’extraescolar?

La matrícula és sempre oberta! En qualsevol moment us podeu incorporar al programa, ja que cada alumne avança al seu ritme. Però, com en els idiomes, com més petits comencen, millor. Tindran temps d’aprendre més coses i d’assimilar-ho més profundament.

Quin és l’horari de Codelearn?

Codelearn és una extraescolar semipresencial. Gràcies a la nostra plataforma online, els alumnes treballen des de casa resolent els exercicis que se’ls plantegen d’acord al seu nivell i edat.

Les classes presencials no són classes magistrals, sinó més aviat una tutoria o un seguiment personalitzat. Tenen una durada aproximada d’1 hora setmanal, i pots venir quan et vagi millor! En general els nostres centres estan oberts cada tarda de dilluns a divendres (consulta l’horari del teu centre més proper).

Com que l’aprenentatge és personalitzat, cadascú pot venir el dia i hora que li vagi millor. De totes maneres, intentem agrupar els nens i nenes d’edats semblants per tal que puguin compartir l’experiència de l’aprenentatge, fer amics i participar en activitats de grup.

Què he de portar?

Per poder-se apuntar és necessari disposar d’un ordinador portàtil que l’alumne portarà a classe i també utilitzarà per treballar des de casa. També necessitarà disposar de connexió a Internet per accedir a la plataforma des de casa. No cal instal·lar cap programa al portàtil, ja que es pot accedir a la plataforma des de qualsevol navegador d’Internet (per exemple el Firefox o el Chrome).

En cas de no disposar d’ordinador portàtil, es pot llogar-ne un de Codelearn per a fer-lo servir mentre s’està al centre. No obstant, el què recomanem és que portin el seu, i això sigui la última opció.

Quina és la dedicació recomanada?

A banda de la sessió presencial, per tal d’optimitzar l’aprenentatge, recomanem que els nens i nenes es connectin uns 15-20 minuts a la plataforma de Codelearn de forma periòdica, de 4 a 7 dies a la setmana, per realitzar els exercicis proposats. Penseu que, igual que passa a l’hora d’aprendre idiomes o aprendre a tocar un instrument, com més es practica més aviat s’assimila.

Quin és el preu? Hi ha descomptes?

Hi ha descomptes en cas d’apuntar més d’un germà d’una mateixa família, per al segon i tercer germà.

També sol haver-hi descomptes en cas de pagar de forma trimestral o anual, en comptes de mensual.

Com que el preu pot variar depenent de si hi ha alguna promoció vigent al centre, el millor és que ens visiteu o us poseu en contacte amb el centre on voleu anar per demanar-ho. Podeu accedir a la pàgina de cada centre des del menú superior de la web. Allà trobareu les dades de contacte i també un formulari per si voleu demanar informació o inscriure-us de forma online.

Hi ha algun certificat que acrediti el nivell que assoleix l’alumne?

Sí. Des de Codelearn impulsem les certificacions de nivell amb l’objectiu de poder acreditar al món laboral els coneixements que s’obtenen. Hi ha tres nivells, A, B i C, i calculem que cadascun requereix d’un mínim de tres anys d’estudi i pràctica seguint el nostre pla d’estudis.

No hi ha cap centre Codelearn a prop. Què puc fer?

No et preocupis, pots seguir el mètode gràcies a la modalitat online de Codelearn. Podràs accedir lliurement a la plataforma online per treballar-hi de manera autònoma i comptaràs amb l’ajuda del teu tutor, a qui podràs enviar missatges a través de la plataforma per tal de resoldre els teus dubtes i rebre les explicacions necessàries. A més, oferim una segona modalitat online que també inclou una hora de classe setmanal per videoconferència.