Select Page

Aprèn l’habilitat del segle XXI

Codelearn és una plataforma online on podràs aprendre a programar des de zero d’una manera senzilla i divertida, ja que inicialment va ser creada per adaptar la programació a infants i adolescents. Actualment son molts els adults que volen aprendre a programar com a activitat complementària, ja que la programació és una habilitat cada vegada més demanada en qualsevol sector professional.

Vivim totalment envoltats de tecnologia i cada dia hi haurà més diferència entre les persones que l’entenguin i puguin comunicar-s’hi i les persones que no en sàpiguen. Economistes, metges, químics, física, advocats, geògrafs, lingüistes… La programació i la robòtica s’estan integrant a tots els àmbits i arribarà un dia que saber programar serà una habilitat essencial més, com ho son llegir o escriure.

Quins llenguatges de programació podràs aprendre?

La majoria de cursos de programació online per a adults son molt específics perquè estan pensats per a persones que volen començar a dedicar-se exclusivament a la informàtica. A Codelearn t’ajudarem a entendre les bases de la programació per tal que siguis capaç d’aprendre a utilitzar qualsevol llenguatge o programa que puguis trobar-te al teu sector.

Per fer-ho, inicialment treballaràs amb llenguatges de programació educatius i, un cop superat el nivell inicial, començaràs a aprendre llenguatges i tecnologies tan populars com Python, Linux, Java, HTML / CSS / JavaScript, Unity… i una llarga llista d’altres continguts. Estàs preparat per aprendre l’habilitat del segle XXI?

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR