Select Page

Classes de programació amb Python i C++

Estudies un grau universitari o estàs fent un grau superior on has de cursar assignatures de programació? Necessites classes de reforç per aprendre a programar i entendre millor els continguts d’aquestes assignatures? A partir del curs 2023-2024, ja pots apuntar-te al nostre pla per a universitaris i aprendre a programar des de zero a la plataforma de Codelearn amb Python i C++, dos dels llenguatges de programació més populars actualment.

A diferència del mètode Codelearn, amb el pla per a universitaris no hauràs de seguir un ordre determinat, sinó que podràs centrar-te especialment en aquests dos llenguatges i en els altres que estiguis treballant a classe. Tindràs accés a fitxes de teoria i molts exercicis pràctics per aprendre a programar de manera progressiva, comptaràs amb l’ajuda d’un professor que podrà guiar-te al llarg del teu aprenentatge i que t’ajudarà també a resoldre dubtes concrets dels exercicis i les pràctiques que hagis de fer per a la universitat, més enllà dels continguts que treballis a la plataforma. 

Pyhton
C++

El pla per a universitaris de Codelearn inclou l’accés 24/7 a la plataforma online, de manera que podràs fer exercicis durant tota la setmana i avançar de manera autònoma, i quatre hores de classe cada mes. Dins la plataforma també tindràs accés a continguts més simples i exercicis opcionals per si necessites repassar conceptes bàsics i reforçar idees; a més, encara que estiguis fent exercicis des de casa, sempre podràs contactar amb el teu professor per preguntar-li qualsevol dubte quan no entenguis un exercici.

Es tracta d’un model flexible que s’adapta a les necessitats de cada alumne, de manera que no es fan classes magistrals, sinó que les classes s’assemblen més a una tutoria. Aquestes classes poden ser presencials o es poden fer online, en funció del centre que les ofereix i les teves necessitats. En el cas de la modalitat online, la tarifa mensual és de 95€ i no hi ha cap cost de matrícula inicial. Per concretar l’horari, la modalitat de les classes i conèixer tots els detalls sobre el pla per a universitaris, contacta amb el centre Codelearn que tinguis més a prop o escriu-nos un correu per informar-te sobre les classes online.

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació