Select Page

Blog

1a edició del Concurs de Dibuix de Codelearn

1a edició del Concurs de Dibuix de Codelearn

Com ja sabeu, al llarg del curs sempre organitzem activitats i concursos que premien la creativitat dels nostres alumnes i els permeten combinar art i tecnologia. Aquest any hem volgut fer un pas més i hem decidit organitzar el primer concurs de dibuix de Codelearn, una oportunitat única per demostrar-nos les vostres habilitats artístiques fora de la plataforma.

Setmana temàtica de la mecanografia

Setmana temàtica de la mecanografia

Aquesta setmana els centres Codelearn celebraran la primera setmana temàtica del curs, que en aquest cas estarà dedicada a la mecanografia. La mecanografia és l’acció d’escriure sense mirar el teclat i utilitzant les dues mans, ja sigui en una màquina d’escriure, una calculadora o un ordinador, i està estretament relacionada amb la tipografia, que es refereix a la tècnica de reproduir textos de forma impresa distribuint els caràcters per l’espai i utilitzant el tipus de lletra més adient.

ChatGPT: la intel·ligència artificial planteja nous reptes per a l’educació

ChatGPT: la intel·ligència artificial planteja nous reptes per a l’educació

ChatGPT és un sistema d’intel·ligència artificial en forma de xat que està preparat per mantenir converses amb nosaltres. Entrenat a base de grans quantitats de textos, s’ha fet viral darrerament perquè és una eina realment sorprenent que és capaç de realitzar qualsevol acció relacionada amb el llenguatge i donar resposta a les nostres preguntes: ens pot respondre consultes concretes de manera molt més ràpida que si ho busquéssim nosaltres mateixos a Google i amb un cert sentit de context que li permet seguir avançant i mantenint una conversa sobre el tema, però també pot fer coses com explicar-nos un acudit, inventar-se un poema, un conte o una cançó, escriure línies de codi, fer traduccions de textos o escriure articles respectant l’extensió que li demanem. De fet, des de la seva aparició s’han creat molts més projectes que utilitzen el mateix tipus de tecnologia i que serveixen per realitzar tasques específiques, des de crear continguts fins a fórmules d’Excel.

Guanyadors de la Codeathlon Autumn 2022

Guanyadors de la Codeathlon Autumn 2022

El passat 30 de desembre es va acabar l’edició de tardor de la Codeathlon, la lliga de programació i robòtica per equips que organitza Codelearn durant tot l’any per als seus alumnes. La majoria de clans participants van haver de treballar de valent i lluitar fins al final per acabar tan amunt de la classificació com fos possible i els resultats de l’última setmana de competició van ser decisius.

Guanyadors del Concurs de Nadal 2022

Guanyadors del Concurs de Nadal 2022

Ja tenim la llista dels guanyadors del Concurs de Nadal 2022, un concurs que ens ha permès veure una vegada més tota la creativitat que tenen els nostres alumnes a l’hora de programar amb Logo, crear petits videojocs amb Scratch i editar vídeos nadalencs.

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR