Select Page

Blog

Final de la Karel Challenge 2023

Final de la Karel Challenge 2023

El dissabte 3 de juny celebrarem la final de la Karel Challenge 2023 a la Sala Àgora de la FIB – UPC Campus Nord (Barcelona). La setmana passada els centres Codelearn van organitzar les seves respectives semifinals presencials i els millors classificats de cada centre s’hauran d’enfrontar entre ells el proper dissabte dividits en dues categories: Júnior (finalistes nascuts del 2011 en endavant) i Sènior (finalistes nascuts fins l’any 2010).

Setmana temàtica del Boolean Attack

Setmana temàtica del Boolean Attack

Aquesta setmana els centres Codelearn celebraran l’última setmana temàtica del curs, que estarà dedicada al Boolean Attack, un joc de cartes online que està disponible a la plataforma Codelearn i que és una variant del clàssic joc del Mentider. El Mentider és un joc en què normalment s’utilitza una baralla de cartes espanyola i l’objectiu dels jugadors és quedar-se sense cartes abans que els rivals; per aconseguir-ho, és necessari mentir i enganyar els altres jugadors i, alhora, ser capaç de veure quan els rivals estan mentint.

Obertes les inscripcions per a la 3a edició de la RGB

Obertes les inscripcions per a la 3a edició de la RGB

Arriba el bon temps i això vol dir que arriba la nostra època preferida de l’any perquè el final de curs és també un moment ple de competicions de programació i robòtica. Un any més, Codelearn col·labora amb la Robots: Great Battle, una batalla de robots creada fa tres anys amb l’objectiu principal d’apropar aquest tipus de competicions a l’àmbit educatiu. La tercera edició de la RGB se celebrarà a Saragossa el 29 de juliol de 2023, s’hi podrà inscriure qualsevol persona a partir de 12 anys (no cal ser alumne de Codelearn) i el preu d’inscripció serà de 30€ per equip.

Codelearn Sant Andreu: nova extraescolar de programació i robòtica al barri

Codelearn Sant Andreu: nova extraescolar de programació i robòtica al barri

L’escola de programació, robòtica i pensament computacional més gran de Catalunya continua expandint-se i ja compta amb un total de 28 centres. La setmana passada va obrir les portes el nou centre Codelearn Sant Andreu, que és la quarta acadèmia de Codelearn a la ciutat de Barcelona. L’objectiu de Codelearn Sant Andreu és apropar la programació i la robòtica als infants i adolescents del barri i ajudar-los a adquirir les habilitats del segle XXI mentre s’ho passen bé seguint un divertit mètode d’aprenentatge.

La tecnologia i el futur de les professions. De què treballarem d’aquí 10 anys?

La tecnologia i el futur de les professions. De què treballarem d’aquí 10 anys?

El primer dia de maig és conegut arreu del món com el Dia del Treballador. La data escollida té els seus orígens en les reivindicacions de Chicago de l’any 1886, quan els obrers de les fàbriques es van mobilitzar per aconseguir reduir la seva jornada laboral, que fins aleshores era de 12 hores i podia allargar-se fins a les 18. Han passat molts anys des de 1886 i les condicions de treball han anat canviant. La jornada laboral s’ha vist afectada pels avenços tecnològics que s’han estès per tot el planeta i hi ha hagut molts canvis en les feines i professions que tenim actualment les persones.

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR