Select Page

Blog

La històrica caiguda de Facebook, el mundial de globus d’Ibai Llanos i Gerard Piqué i altres notícies d’octubre

La històrica caiguda de Facebook, el mundial de globus d’Ibai Llanos i Gerard Piqué i altres notícies d’octubre

El Concurs de Halloween de Codelearn és aquesta setmana, però a l’empresa de Mark Zuckerberg els malsons es van avançar tres setmanes amb la caiguda de tots els serveis de Facebook. Twitch continua demostrant el seu potencial com a nova plataforma d’entreteniment, aquest mes amb el seguiment d’un Mundial de Globus inventat per Ibai Llanos i Gerard Piqué. Fem un repàs a la llista de novetats de videojocs i parlem també sobre els nous mentors digitals a les escoles. Repassem algunes de les notícies de l’últim mes.

Concurs de Halloween 2021

Concurs de Halloween 2021

Fa setmanes que la tardor s’ha instal·lat a casa nostra i ara també ho ha fet a la plataforma online de Codelearn. Per això, del 22 al 29 d’octubre celebrarem el tradicional Concurs de Halloween de Codelearn i obrirem un apartat a la plataforma on podreu deixar volar la vostra imaginació i enviar-nos les vostres creacions més terrorífiques. Logo o vídeo: tu tries!

La pandèmia accelera el creixement del sector TIC

La pandèmia accelera el creixement del sector TIC

Cada vegada hi ha més llocs de feina relacionats amb la tecnologia i l’arribada del coronavirus va accentuar les diferències entre el sector tecnològic i altres sectors de treball. Durant la pandèmia l’ocupació al sector TIC no només no s’ha vist afectada negativament, com malauradament sí que ha passat en altres sectors, sinó que ha continuat creixent. La tendència a l’alça va començar abans de la pandèmia i aquesta només l’ha accelerat des del març de 2020, quan la tecnologia va passar a tenir un paper encara més important a les nostres vides.

Què és un algoritme?

Què és un algoritme?

La paraula algoritme (o algorisme) apareix cada dia més sovint a les nostres converses. Parlem de l’algoritme de Google, Instagram o Netflix, se’n fa ressò diàriament a notícies relacionades amb la tecnologia i la societat, es produeixen documentals al voltant d’aquesta idea, es qüestiona el pes que tenen dins les nostre vides i el control que poden exercir sobre les nostres decisions… Però, sabem realment què és un algoritme? Des de quan existeixen i com ens afecten?

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR