Select Page

Blog

Programa el teu propi videojoc i transforma les teves idees en una realitat

Programa el teu propi videojoc i transforma les teves idees en una realitat

T’has preguntat mai com va sorgir la idea del teu videojoc preferit i quins passos van seguir els seus creadors per convertir-lo en el producte que un dia va arribar a les teves mans? Si bé és cert que la majoria dels videojocs més populars de l’actualitat requereixen d’una gran inversió i del treball d’un gran equip de professionals especialitzats en diferents àrees, en realitat tothom pot crear petits videojocs utilitzant les eines adequades i seguint les etapes pròpies del disseny de videojocs, que van des de la concepció de la idea inicial fins a la seva implementació final.

Setmana temàtica de Roblox

Setmana temàtica de Roblox

La setmana del 19 al 23 de febrer tots els centres Codelearn han estat celebrant una nova setmana temàtica, que aquesta vegada estava dedicada a Roblox. Es tracta d’una plataforma de jocs en línia que permet als seus usuaris crear, compartir i jugar a una àmplia varietat de videojocs, de manera que no només és una plataforma per a jugadors, sinó també una gran comunitat de creadors.

Campus Tecnològics de Setmana Santa 2024

Campus Tecnològics de Setmana Santa 2024

Els dies s’allarguen i, un any més, ha arribat el moment de començar a organitzar els nostres casals tecnològics de Setmana Santa. Els campus tecnològics de Codelearn estan dissenyats per a infants i adolescents entre 7 i 18 anys. Es tracta de cursos intensius que són perfectes per introduir-se al món de la programació i la robòtica a través d’una temàtica concreta, ja que no és necessari tenir coneixements previs sobre la matèria i s’hi pot apuntar qualsevol persona amb ganes d’aprendre i passar-s’ho bé durant les vacances escolars.

10 consells per protegir els teus dispositius mòbils

10 consells per protegir els teus dispositius mòbils

Els nostres dispositius mòbils s’han convertit en una eina pràcticament imprescindible per al nostre dia a dia. Ja no els utilitzem només per comunicar-nos amb els altres, sinó hi emmagatzemem una gran quantitat d’informació personal i sensible. Per aquest motiu, és essencial prendre mesures de prevenció per tal d’intentar protegir al màxim els nostres smartphones i tauletes contra possibles amenaces cibernètiques. Amb motiu de la celebració del Safer Internet Day, aquesta setmana fem una recopilació de 10 consells pràctics que us ajudaran a enfortir el nivell de seguretat dels vostres dispositius i mantenir la vostra informació segura tenint en compte els riscos que hi ha a la xarxa.

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR