Select Page

Blog

Concurs de Nadal 2023

Concurs de Nadal 2023

El Concurs de Nadal 2023 és una gran oportunitat per als alumnes més creatius i un repte divertit que serveix per posar a prova tot allò que han après els alumnes de Codelearn a la plataforma. Hi pot participar qualsevol alumne i hi ha tres maneres de fer-ho: fent un dibuix amb el llenguatge de programació Logo, programant un petit videojoc o una petita animació utilitzant Scratch o editant un vídeo nadalenc que tingui una durada màxima d’un minut.

Campus Tecnològics de Nadal 2023

Campus Tecnològics de Nadal 2023

Entrem a la recta final de l’any i ja sabeu que a Codelearn ens agrada fer aquest canvi de la manera més divertida possible: organitzant un any més els nostres Campus Tecnològics de Nadal! Si teniu entre 7 i 18 anys i voleu gaudir de les vacances de Nadal tot descobrint el món de la programació, us esperem als centres Codelearn per gaudir dels nostres cursos de Minecraft i Roblox, robòtica educativa, programació de videojocs i altres tallers de Nadal.

5 llenguatges de programació per a nens

5 llenguatges de programació per a nens

La programació s’ha convertit en una habilitat essencial del segle XXI. A mesura que la tecnologia guanya presència al nostre dia a dia, la capacitat d’entendre i crear software és cada vegada més valuosa. Però, quina és la millor manera d’introduir els nens i les nenes al món de la programació? En aquest article explorarem cinc llenguatges de programació per als més petits, perfectes per aconseguir que el procés d’aprenentatge sigui divertit i educatiu.

Programació i art: codi i creativitat en projectes STEAM per a nens

Programació i art: codi i creativitat en projectes STEAM per a nens

La programació i l’art són dues disciplines que, en realitat, tenen més punts en comú del que ens pot semblar inicialment. La programació és el llenguatge que alimenta la tecnologia i l’art és una expressió creativa. Però, què passa quan es fusionen aquests dos mons? Podem trobar la resposta en l’educació STEAM, gràcies a la qual els infants poden descobrir la màgia de combinar el codi i la creativitat en projectes que fomenten el pensament crític, la resolució de problemes i la innovació.

Concurs de Halloween 2023

Concurs de Halloween 2023

Encara fa molta calor i és normal que a vegades oblidem que ja ha arribat la tardor, però la veritat és que ningú pot escapar de l’època més terrorífica de l’any i a Codelearn ja ho tenim tot a punt per al Concurs de Halloween. Un any més, la nostra plataforma online es transformarà en un lloc on els personatges i les històries de por seran els autèntics protagonistes de l’extraescolar. Del 20 al 27 d’octubre, obrirem una secció especial de Halloween a la plataforma on els alumnes podran demostrar-nos la seva creativitat i intentaran espantar-nos a tots amb els seus monstres i les seves escenes de terror.

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR