Select Page

Blog

Nous campus tecnològics d’estiu 2024

Nous campus tecnològics d’estiu 2024

Cada dia falta una mica menys per als Campus Tecnològics d’estiu de Codelearn i ha arribat el moment de presentar-vos les novetats de 2024. Un any més, hem preparat nous casals d’estiu que se sumen a la llarga llista de campus que ja coneixíeu. Aquesta vegada hem dissenyat cinc campus nous de diferents temàtiques amb l’objectiu de respondre a les peticions i les preferències actuals.

Concurs de Sant Jordi 2024

Concurs de Sant Jordi 2024

Ha arribat la primavera i s’apropa el nostre Concurs de Sant Jordi! Un any més, tots els alumnes de Codelearn tindreu l’oportunitat de demostrar la vostra creativitat a través de la programació. A la plataforma online, podreu crear dibuixos utilitzant Logo o podreu programar animacions o petits jocs amb Scratch. Com que la temàtica del concurs és Sant Jordi, aquest any us demanem que els vostres projectes il·lustrin el vostre llibre preferit o ens n’expliquin la història. Accepteu el repte?

Nous campus tecnològics d’estiu 2024

Casals d’estiu 2024: vine als Campus Tecnològics de Codelearn!

S’allarguen els dies, comença el tercer trimestre del curs i ja podem començar a pensar en l’estiu i com gaudirem de les vacances amb els Campus Tecnològics d’estiu 2024! Com cada any, els casals d’estiu de Codelearn aproparan la programació, la robòtica i el pensament computacional als més joves. Els nostres centres organitzaran una llarga llista d’activitats STEM per a infants i adolescents entre 7 i 18 anys, amb campus de diferents temàtiques i adaptats a diferents edats i preferències. Aquest estiu farem cursos de programació de videojocs, casals de Minecraft, tallers de robòtica, cursos de disseny web, entre altres. A més, oferirem la possibilitat de fer els casals presencialment als més de 25 centres Codelearn que hi ha a Catalunya i també farem campus online, de manera que tothom hi pugui assistir des de qualsevol lloc.

Setmana temàtica de Minecraft

Setmana temàtica de Minecraft

Del 18 al 22 de març tots els centres Codelearn estan celebrant la tercera setmana temàtica del curs, que aquesta vegada està dedicada a Minecraft. Es tracta d’un joc de món obert que aquest any celebra el seu 15è aniversari i des del seu llançament l’any 2009 ha aconseguit vendre més de 300 milions de còpies arreu del món, convertint-se així en el videojoc més venut de la història.

Programa el teu propi videojoc i transforma les teves idees en una realitat

Programa el teu propi videojoc i transforma les teves idees en una realitat

T’has preguntat mai com va sorgir la idea del teu videojoc preferit i quins passos van seguir els seus creadors per convertir-lo en el producte que un dia va arribar a les teves mans? Si bé és cert que la majoria dels videojocs més populars de l’actualitat requereixen d’una gran inversió i del treball d’un gran equip de professionals especialitzats en diferents àrees, en realitat tothom pot crear petits videojocs utilitzant les eines adequades i seguint les etapes pròpies del disseny de videojocs, que van des de la concepció de la idea inicial fins a la seva implementació final.

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR