Select Page

Blog

Tot a punt per al Karel Challenge 2021!

Tot a punt per al Karel Challenge 2021!

El 26 d’abril comença la cinquena edició del Karel Challenge, la competició de programació que organitza anualment Codelearn, l’escola de programació i pensament computacional més gran de Catalunya. L’evolució de la pandèmia ens obliga a celebrar-la una altra vegada en modalitat online, però l’any passat ja vam comprovar que el canvi de format no afectava el nivell de la competició i cada any podem veure un nivell més alt a les partides. Acceptes el repte?

Concurs de Sant Jordi 2021

Concurs de Sant Jordi 2021

Ha arribat l’abril i estem contents perquè sembla que aquest any podrem tornar a celebrar la diada de Sant Jordi als carrers. Per això, a Codelearn reprenem també la nostra tradició i torna el Concurs de Sant Jordi! Una vegada més, els alumnes podran demostrar-nos tota la seva creativitat a la nostra plataforma, on podran fer els seus dibuixos relacionats amb aquesta diada utilitzant Logo o els seus jocs o postals animades mitjançant Scratch.

L’extraescolar de programació i robòtica de Codelearn arriba a Andorra

L’extraescolar de programació i robòtica de Codelearn arriba a Andorra

L’escola de programació, robòtica i pensament computacional més gran de Catalunya creua la frontera per obrir el seu primer centre a Andorra. Codelearn Andorra estarà ubicat al número 2 del Carrer de les Escoles de Sant Julià de Lòria i treballarà amb l’objectiu que els nens i adolescents de la zona puguin aprendre a programar des de zero i adquirir les habilitats del segle XXI mentre s’ho passen bé.

Codelearn a les aules: programació i robòtica a les escoles

Codelearn a les aules: programació i robòtica a les escoles

A l’apartat “Codelearn a les escoles” trobareu les principals diferències entre les tres propostes que podem oferir als centres educatius: El mètode Codelearn, que porta a les escoles la mateixa activitat extraescolar i el mateix mètode que seguim a les nostres acadèmies; Codelearn Discovery, que és una altra extraescolar pensada per apropar la tecnologia als infants de primer i segon de primària, i Codelearn Classroom, una nova assignatura que es pot fer durant una hora a la setmana dins de l’horari lectiu i que s’adapta als diferents cursos de primària i secundària.

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR