Select Page

Blog

Sorteig 2021 per a alumnes Codelearn

Sorteig 2021 per a alumnes Codelearn

A Codelearn et donem motius per voler que s’acabin els dies de platja i torni a començar el curs escolar. Com que volem premiar la vostra fidelitat i ens agrada començar el curs amb ganes, durant els mesos de setembre i octubre sortegem regals pel simple fet de ser alumnes de l’extraescolar i continuar el nou curs amb nosaltres!

Concurs d’agost: programar a l’estiu té premi!

Concurs d’agost: programar a l’estiu té premi!

Els centres Codelearn tanquen el 30 de juliol i l’extraescolar presencial torna el dia 1 de setembre, però durant l’agost els nostres alumnes poden seguir fent exercicis de programació a la plataforma online. Tenir continuïtat durant tot l’any té molts avantatges per a l’aprenentatge de la programació, però si encara necessites un motiu extra per mantenir la constància durant l’estiu, te’l donem: a l’agost, seguir guanyant punts per fer bé els exercicis de la plataforma té recompensa!

Les recomanacions de Codelearn: La Klara i el Sol, de Kazuo Ishiguro

Les recomanacions de Codelearn: La Klara i el Sol, de Kazuo Ishiguro

La Klara és una AA, una Amiga Artificial, que és un tipus de robot pensat per acompanyar i cuidar el nen o nena que els triï a la botiga i convertir-se en el seu millor amic. La Klara és l’AA més especial de la botiga, o això en diu sempre la responsable en els diàlegs que intercanvia amb ella i amb els clients; és curiosa i molt desperta, es fa moltes més preguntes que la resta de AA, s’interessa pel món exterior que veu des de l’aparador, l’analitza i capta molt bé les emocions de les persones.

Summer of Cards: mantenim la ment activa durant l’estiu jugant a cartes

Summer of Cards: mantenim la ment activa durant l’estiu jugant a cartes

Com cada estiu, arriba una nova aventura i una nova activitat a la plataforma online de Codelearn. Després dels escacs i del Go, aquest any us presentem Summer of Cards, un recull de tres jocs de cartes que ens serviran per mantenir la ment activa durant l’estiu i divertir-nos mentre treballem la lògica, l’estratègia i moltes altres habilitats beneficioses per a tothom.

Programació de videojocs per a nens

Programació de videojocs per a nens

Cada dia hi ha més nens i nenes que somien amb crear els seus videojocs, un fet totalment normal si tenim en compte el creixement del consum de videojocs durant els darrers anys. Per sort, cada dia és més fàcil i accessible aprendre a programar videojocs, ja que són moltes les plataformes que existeixen per introduir-se a aquest món i que s’adapten a les diferents edats i els diferents nivells de coneixement que poden tenir els més joves.

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR