Select Page

Blog

EXPLORER TEAM guanya la Codeathlon Summer Edition

EXPLORER TEAM guanya la Codeathlon Summer Edition

Després d’un total de 26 rondes, EXPLORER TEAM s’ha proclamat campió d’aquesta edició dins la categoria de Golden League amb 52 punts i 116 gols, una fita que aconsegueix per segona vegada, ja que també van ser els campions de l’edició d’estiu de l’any 2021. El segon classificat ha estat ICKKDBB, amb 50 punts i 103 gols, i el tercer classificat ha estat el clan zebra, amb 48 punts i 134 gols. Com a premi, els membres d’aquests clans s’emporten 40.000 punts, 30.000 punts i 20.000 punts respectivament per poder comprar els premis que vulguin a la botiga de la plataforma.

La LOMLOE inclou el pensament computacional al currículum de les escoles

La LOMLOE inclou el pensament computacional al currículum de les escoles

Ha començat un nou curs escolar i continua avançant la implantació de la LOMLOE, que va entrar en vigor el gener de 2021 i es preveu que s’acabi d’implementar totalment durant el curs 2023-2024. Aquesta nova Llei d’educació planteja diversos canvis dins del currículum de les escoles i una de les principals diferències respecte les lleis anteriors és que proposa un model d’aprenentatge competencial i transversal dins del qual sembla que les TIC han de jugar un paper més important.

La millor extraescolar per al futur dels teus fills

La millor extraescolar per al futur dels teus fills

Si als teus fills els interessa el món de la informàtica i de la tecnologia en general, la millor manera d’aprofundir-hi actualment és una extraescolar de programació i robòtica, que no només els ajuda a aprendre l’habilitat tècnica més important del segle XXI (la programació informàtica), sinó que alhora els facilita l’adquisició de competències transversals que són essencials per al seu desenvolupament com a persones, com poden ser la creativitat, la comunicació o el treball en equip.

Nous avantatges per a alumnes segons l’antiguitat

Nous avantatges per a alumnes segons l’antiguitat

S’acaba el curs i marxem de vacances! Com cada any, però, volem donar-vos motius per continuar formant part de Codelearn, l’escola de programació i robòtica més gran de Catalunya. Normalment, durant el mes de setembre fèiem el tradicional sorteig per a alumnes, una rifa amb diversos premis en joc que premiava la fidelitat dels alumnes i us donava més possibilitats de guanyar com més anys dúieu inscrits a Codelearn. Aquest any hem canviat el sorteig de setembre de manera que l’atzar no sigui l’únic protagonista i els alumnes pugueu escollir si voleu un premi o no i pugueu accedir-hi (o no) en funció de la vostra antiguitat a l’escola.

Aquest estiu, aprèn a programar: agost a la plataforma de Codelearn

Aquest estiu, aprèn a programar: agost a la plataforma de Codelearn

Entrem a la recta final del mes i queden pocs dies per marxar de vacances. Com cada any, tots els centres Codelearn romandran tancats durant el mes d’agost i no hi haurà ni extraescolar presencial ni Campus Tecnològics, però l’activitat continua activa cada dia a la plataforma online. L’alumnat pot accedir-hi sempre que vulgui i continuar treballant des de casa per mantenir la ment activa; a més, com que sabem que a l’estiu pot ser necessària una motivació extra, el rànquing d’agost és més especial que la resta i hi ha premis per a la gent que faci més exercicis.

Arxiu

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR