Select Page

Codelearn a les escoles

Programació i robòtica a l’escola

A Codelearn tenim tres propostes diferents per a les escoles:

— Oferim l’extraescolar de programació i robòtica seguint el Mètode Codelearn
— Apropem la programació i la robòtica als més petits amb Codelearn Discovery
— Introduïm el pensament computacional a les aules amb Codelearn Classroom

Extraescolar de programació i robòtica

El mètode Codelearn és la millor opció per incloure la programació, la robòtica i el pensament computacional a l’oferta d’extraescolars dels centres educatius. Gràcies a la plataforma online, cada alumne pot treballar al seu ritme i gaudir de l’activitat tant al centre com a casa, ja que pot accedir a la plataforma i programar sempre que vulgui.

L’extraescolar està pensada per als alumnes a partir de 7 anys i els ajuda a treballar aspectes com el pensament lògic, la constància, l’esforç, la imaginació i la creativitat.

Personatges

Programació i robòtica a cicle inicial

Codelearn Discovery és una extraescolar pensada per als infants de primer i segon de primària. El seu objectiu és apropar-los la tecnologia d’una manera lúdica i adaptada a la seva edat. 

L’alumnat d’aquesta activitat té l’oportunitat d’imaginar, experimentar i crear mitjançant diferents llenguatges de programació i tecnologies i seguint el fil de les aventures que viuen els personatges de Codelearn, que atreuen l’atenció dels més petits.

Fetillera

Pensament computacional a les aules

Codelearn Classroom és una nova proposta que inclou la programació i el pensament computacional a les aules en horari lectiu, com una assignatura més de l’escola.

Cada vegada són més els països que inclouen la programació dins del currículum oficial de les escoles. Ara podeu avançar-vos a un futur imminent i fer-ho també al vostre centre: contacteu amb nosaltres i us en informarem detalladament.

 

Nau Codi

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR