Select Page

Codelearn a les escoles

Programació i robòtica a l’escola

A Codelearn tenim tres propostes diferents per a les escoles:

— Oferim l’extraescolar de programació i robòtica seguint el Mètode Codelearn
— Apropem la programació i la robòtica als més petits amb Codelearn Discovery
— Introduïm el pensament computacional a les aules amb la plataforma Codelearn Classroom

Extraescolar de programació i robòtica

El mètode Codelearn és la millor opció per incloure la programació, la robòtica i el pensament computacional a l’oferta d’extraescolars dels centres educatius. Gràcies a la plataforma online, cada alumne pot treballar al seu ritme i gaudir de l’activitat tant al centre com a casa, ja que pot accedir a la plataforma i programar sempre que vulgui.

L’extraescolar està pensada per als alumnes a partir de 7 anys i els ajuda a treballar aspectes com el pensament lògic, la constància, l’esforç, la imaginació i la creativitat.

Personatges

Programació i robòtica a cicle inicial

Codelearn Discovery és una extraescolar pensada per als infants de primer i segon de primària. El seu objectiu és apropar-los la tecnologia d’una manera lúdica i adaptada a la seva edat.

L’alumnat de l’activitat té l’oportunitat d’imaginar, experimentar i crear mitjançant diferents llenguatges de programació i tecnologies i seguint el fil de les aventures que viuen els personatges de Codelearn, que atreuen l’atenció dels més petits.

Fetillera

Pensament computacional a les aules

Els Llibres de Pensament Computacional a l’Aula són una proposta educativa que inclou la programació i el pensament computacional a les aules en horari lectiu, com una assignatura més de l’escola, a través de la plataforma Codelearn Classroom.

Cada vegada són més els països que inclouen la programació i la robòtica dins del currículum oficial de les escoles. A l’Estat espanyol, la nova Llei d’educació (LOMLOE) ja integra aquestes disciplines dins dels currículums de primària, secundària i batxillerat. Si voleu incorporar-les al vostre centre amb els Llibres de Pensament Computacional a l’Aula, contacteu amb nosaltres i us en informarem detalladament.

 

Nau Codi

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR