Select Page

EXTRAESCOLARS ONLINE

Codelearn online

Codelearn, une activité parascolaire en ligne

Busques una extraescolar online? Aprèn a programar des de casa

Busques recursos educatius per aprendre des de casa? Has pensat en apuntar els teus fills a una extraescolar online? Prova el mètode Codelearn! Oferim un període de prova de 15 dies per tal que puguis conèixer el mètode i la nostra plataforma online.

Codelearn és un mètode dissenyat amb l’objectiu que infants i adolescents puguin aprendre a programar d’una manera divertida. A la nostra plataforma online, cada alumne aprèn al seu ritme seguint les aventures que viuen uns personatges ficticis.

Cada repte superat els ajudarà a sumar punts, que podran intercanviar a la botiga per objectes i avatars com si es tractés d’un videojoc, la qual cosa els ajuda a mantenir la seva motivació per aprendre.

— Mètode basat en la gamificació, amb un enfocament proper i atractiu
— Es practiquen les bases de la programació d’una manera amena i divertida
— Contacte directe amb el professor per fer un seguiment individualitzat
Aprenentatge autònom, però sempre amb l’acompanyament i l’ajuda del mentor
— No es limita a utilitzar uns programes determinats.
— Ensenya i potencia les capacitats dels alumnes per crear nous programes.
— El mètode Codelearn es basa en treballar les habilitats del futur: la creativitat, la capacitat d’abstracció i el pensament lògic, així com també la dedicació i la constància.
— Ajuda a desenvolupar les habilitats STEAM i contribueix al reforç escolar mitjançant el treball de les matemàtiques, l’anglès, l’art i el disseny, la programació, la robòtica, l’electrònica, l’enginyeria i la gestió de projectes.

Què diferencia Codelearn d’altres recursos i plataformes?

L’activitat online de Codelearn es pot fer a partir dels 7 anys, tot i que cal tenir en compte que els alumnes de 7 a 12 anys segurament necessitaran l’ajuda del pare o mare per anar-los recordant d’entrar a la plataforma per anar treballant. No hi ha límit d’edat!

Qualsevol persona pot apuntar-s’hi, només cal disposar d’un ordinador amb accés a Internet i ganes de divertir-se amb activitats STEM!

Hi ha moltes raons per escollir Codelearn, però els aspectes que més ens diferencien de la resta són els següents: 

— Pla d’estudis pensat i dissenyat per professionals dels móns tecnològic i pedagògic
— Continguts adaptats a l’edat de cada alumne i en constant revisió i actualització
— Seguiment i acompanyament del mentor en tot moment, ajudant a mantenir la constància i evitar l’estancament
— Seguiment personalitzat respectant el temps, les inquietuds i les necessitats específiques de cada alumne
— Informes de seguiment i possibilitat que els pares puguin consultar en temps real els exercicis realitzats

Dues modalitats de l’activitat online

1) La modalitat online inclou l’accés lliure a la plataforma amb un usuari únic. Cada alumne pot aprendre al seu propi ritme i enviar consultes al seu tutor, que li respondrà els missatges a través de la plataforma i n’anirà fent un seguiment personalitzat.

2) La modalitat online amb videoconferències inclou tot el que té la modalitat anterior més una hora de classe setmanal amb el tutor mitjançant un sistema de videoconferència, durant la qual l’alumne pot exposar els seus dubtes i discutir-ne amb el professor. És una oportunitat per rebre cara a cara explicacions detallades que ajudin l’alumne a avançar millor en el seu aprenentatge i superar els reptes que més li hagin costat durant la setmana.

IMPORTANT: Cal introduir les dades de pagament al formulari d’inscripció per qüestions de seguretat. No s’efectuarà cap cobrament fins que hagin passat els 15 dies de prova. L’alumne pot sol·licitar la baixa en qualsevol moment a través de la plataforma i en cas de fer-ho dins el període de prova no s’efectuarà cap cobrament. 

Tens dubtes? Consulta les preguntes més freqüents sobre l’extraescolar

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació