Select Page

activitats steam

Campus Tecnològics

Python

Casals tecnològics

Durant les vacances escolars i també durant l’època de classes, els nens i joves d’entre 7 i 18 anys es poden apuntar a diferents campus, cursos i activitats STEAM on aprenen a treballar amb programes i tecnologies específiques.

Els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Quins campus hi ha programats per aquest any 2021?

Cada centre Codelearn prepara les seves propostes de Campus. Es pot escollir entre diferents opcions: programació de videojocs, cursos de Minecraft, robòtica, electrònica, Raspberry i diverses tecnologies.

Us recomanem que estigueu atents a la pàgina del vostre centre més proper. Generalment, els centres publiquen noves propostes de casals quan s’apropen les vacances d’estiu, de Nadal o de Setmana Santa.

Com fer la inscripció?

Es pot fer la inscripció online des de la pàgina de cada centre, o bé contactant directament amb el centre per telèfon o correu electrònic. Al final d’aquesta pàgina hi trobareu el llistat de centres.

Un cop feta la inscripció, el centre es posarà en contacte amb vosaltres per a confirmar-la.

Hi ha descomptes per ser alumne de l’extraescolar de programació i robòtica, per a germans o per apuntar-se múltiples setmanes. Totes aquestes opcions es mostren en fer la inscripció.

Centres Codelearn

CONTACTE

Envia’ns les teves preguntes o demana’ns més informació

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR