Campus Tecnològics

Durant l’època de classes i també a les vacances: els nens, nenes i joves d’entre 7 i 18 anys es poden apuntar a diferents campus, cursos i activitats on aprenen a treballar amb programes i tecnologies específiques.

Els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

Quins campus hi ha programats per aquest any 2021?

Cada centre Codelearn prepara les seves propostes de Campus. Es pot escollir entre diferents opcions: videojocs, Minecraft, robòtica, electrònica, Raspberry i diverses tecnologies.

Com fer la inscripció?

Es pot fer la inscripció online des de la pàgina de cada centre, o bé, contactar amb el centre per telèfon o correu electrònic. Més avall hi trobareu el llistat de centres.

Un cop feta la inscripció, el centre es posarà en contacte en breu amb vosaltres per a confirmar-la.

Hi ha descomptes per ser alumne de l’extraescolar, per germans o per apuntar-se múltiples setmanes. Aquestes opciones es mostren en fer la inscripció.

EXPLORA TOTES LES POSSIBILITATS QUE OFEREIXEN ELS NOSTRES CAMPUS AQUEST 2021 I ESCULL LA QUE MILLOR S’ADAPTI A TU O ALS TEUS FILLS!

Centres Codelearn