Select Page

Aquest dilluns, 19 d’octubre, s’ha celebrat en línia l’acte de lliurament dels premis Bitbot Challenge 2020, una iniciativa per fomentar la participació de nenes i noies a activitats STEAM i en la qual van participar diversos centres Codelearn amb els seus casals tecnològics d’estiu. Codelearn Sant Feliu va participar-hi amb la proposta “Any 2230 – Programa Interestelar Artemis”, un casal organitzat de manera conjunta amb Sant Feliu Innova i Crea Lleure que va ser seleccionat com una de les tres millors propostes entre els 17 casals finalistes.

“Any 2230 – Programa Interestelar Artemis” utilitzava un joc de rol per plantejar un espai fictici on les diferents eines tecnològiques (Scratch, Arduino, MakeyMakey, Drons, Impressió 3D…) formaven part del marc de ficció, de manera que l’aprenentatge fos un joc on calia anar superant reptes i a través del qual els infants poguessin aprendre ciència i tecnologia mentre es divertien i donaven valor al medi ambient i la importància de tenir-ne cura.

Finalment, la proposta de Codelearn Sant Feliu ha rebut el Tercer Premi Bitbot Challenge 2020, per darrere del «Campus Tecnològic Tria» i del guanyador «Automatització del reg amb micro:bit».

L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, que ha destacat la tendència del mercat laboral i la creixent importància del sector de les TIC, la necessitat de formar els més joves per augmentar el número de perfils digitals i la manca de noies que actualment escullen formacions STEM i poden optar a totes aquestes noves oportunitats laborals.

Des dels centres Codelearn, seguirem treballant per ensenyar als nens i les nenes les habilitats del segle XXI i preparar-los per al futur que els espera.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR