Select Page

Aquest dissabte al matí vam celebrar la segona activitat Schrödinger de la Codeathlon Winter Edition, l’activitat presencial no presencial que va posar el punt i final a la competició i que ens va permetre conèixer-ne finalment els guanyadors. Més de 170 alumnes es van inscriure a l’activitat per conèixer i formar part del desenllaç de l’equip d’expedició a Venus.

Finalment, els clans guanyadors van ser Alerta Cobra 666 (Golden League), ༼ つ ◕_◕ ༽つ (Silver League) i Friends.gif (Bronze League).

Al llarg del matí, els clans participants es van connectar a la sala de videoconferències que tenien assignada per continuar amb l’aventura de la primera activitat Schrödinger. La misteriosa mort d’un dels personatges de l’expedició marcava la recta final de la història i, després de superar els diferents reptes que s’anaven trobant en funció del camí escollit, els alumnes van haver d’esbrinar com s’havia produït aquest assassinat.

Problemes de lògica i enginy, engranatges, circuits elèctrics, aritmètica… Una vegada més, la Codeathlon va unir tots els ingredients per organitzar una activitat on es treballés el pensament computacional. Si bé aquesta edició ha estat marcada per la impossibilitat de fer activitats presencials, l’esperit de la competició s’ha mantingut i, a més, les dues activitats Schrödinger han fet possible que molts més alumnes participessin a les jornades especials de la Codeathlon des de diferents punts del mapa.

A continuació us presentem els guanyadors de cada categoria i els premis que han aconseguit:

GOLDEN LEAGUE

─ 1r classificat: Alerta Cobra 666 (Impressora 3D o Xbox Series S a escollir i 15.000 punts)

─ 2n classificat: ICKKDBB (Tablet i 10.000 punts)

─ 3r classificat: EXPLORER TEAM (Raspberry Pi 4 i 7.500 punts)

SILVER LEAGUE

─ 1r classificat: ༼ つ ◕_◕ ༽つ (Tablet i 5.000 punts)

─ 2n classificat: Bodum (Raspberry Pi 4 i 4.000 punts)

─ 3r classificat: La serreta (Kit Arduino i 3.000 punts)

BRONZE LEAGUE

─ 1r classificat: Friends.gif (ascens a Golden League)

─ 2n classificat: TH3 IMPOSTORS (ascens a Golden League)

─ 3r classificat: Els Kablos (ascens a Silver League)

Felicitats a tots els participants d’aquesta edició atípica i recordeu mantenir la constància a la plataforma i programar regularment perquè aviat arribarà la Codeathlon Summer Edition!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR