Select Page

S’acaben els Campus Tecnològics i s’acaba l’extraescolar presencial als centres, que tanquen durant tot el mes d’agost, però l’extraescolar de Codelearn continua activa cada dia a la plataforma online. Com cada any, l’alumnat pot continuar accedint a la plataforma cada dia i seguir treballant des de casa per mantenir la ment activa fent exercicis de programació. A més, com que sabem que entrar a fer exercicis durant l’estiu suposa una mica més d’esforç, un any més el rànquing d’agost també serà diferent i hi haurà premis exclusius per a la gent que faci més exercicis.

Fer feina a l’agost tindrà recompensa independentment de la posició a aquest rànquing, ja que tots aquells alumnes que facin exercicis durant el mes d’agost tindran l’oportunitat de comprar premis especials a la botiga de punts que estaran vinculats als punts que s’aconsegueixin només a l’agost, com si fossin uns punts diferents a la resta. Aquests premis van des d’avatars exclusius fins a una Nintendo Switch Lite (n’hi haurà tres disponibles!), així que l’esforç tindrà una bona recompensa. A més, si un alumne fa feina durant quatre dies seguits aconseguirà la insígnia “Summer Force” i 1000 punts extra, i si a final de mes està classificat dins del Top20 del rànquing també aconseguirà la insígnia “August Leader”.

D’altra banda, a partir de l’1 d’agost l’alumnat es podrà activar el mode lliure i durant aquest mes també s’obrirà per a tothom l’aventura del Criptoenigmicó com a activitat complementària, així que la diversió està assegurada a la plataforma de Codelearn. Esperem que totes aquestes coses us ajudin a mantenir certa constància i fer exercicis durant tot aquest mes per no oblidar tot allò que heu après durant el curs i arribar al setembre amb embranzida i ganes de seguir progressant.

Bon estiu a tothom!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR