Select Page

Arriba la calor, hem entrat a l’últim trimestre del curs, s’apropen les vacances d’estiu i això vol dir que també falten pocs mesos per als Campus Tecnològics d’estiu! Un any més, Codelearn té preparada una llarga llista d’activitats STEAM pensades per apropar la programació, la robòtica i la tecnologia als més joves. Els casals tecnològics estan dirigits a infants i adolescents que tinguin entre 7 i 18 anys i estiguin interessats en aprendre a programar videojocs, dissenyar webs i apps, controlar robots, entre altres: hi ha moltes temàtiques diferents i molts cursos adaptats a diferents edats i perfils. S’organitzaran en modalitat presencial a més de 25 centres a Catalunya i també en modalitat online, de manera que es puguin fer des de qualsevol lloc del món.

Els Campus Tecnològics de Codelearn tindran lloc del 26 de juny al 28 de juliol i es tracta de cursos intensius d’introducció a una temàtica concreta, de manera que en la majoria de casos no cal tenir coneixements previs de programació. Podeu consultar l’oferta de casals d’estiu 2023 mitjançant el menú superior de la web o utilitzant el llistat de centres que trobareu a continuació per accedir a la pàgina del centre que tingueu més a prop de casa i veure quines activitats tenen organitzades. Podreu escollir entre temàtiques molt diferents en funció de la vostra edat i de les vostres preferències: programació de videojocs 3D i 2D, robòtica i electrònica, disseny web i creació d’apps per a mòbil, cursos de Minecraft, modelatge 3D i impressió 3D, intel·ligència artificial, edició de vídeo, creació de jocs en entorns com Roblox o RPGMaker…

Com cada any, si feu la inscripció als campus d’estiu abans del 15 de maig tindreu un descompte gràcies a la promoció especial d’inscripció anticipada. D’altra banda, a la descripció de cada curs podreu trobar tota la informació sobre els continguts del campus, les dates, la ubicació i els horaris en què es farà, així com els preus i els requisits mínims tant pel que fa a l’edat com pel que fa al material necessari. Aquest últim punt és especialment important en el cas dels campus online, ja que caldrà que comproveu si el vostre ordinador compleix uns requisits mínims per poder seguir el campus amb normalitat.

Aquest estiu, tria futur i diversió! T’esperem als Campus Tecnològics de Codelearn per descobrir el món de la programació i la robòtica: aprofita l’oferta d’inscripció anticipada i apunta-t’hi ja perquè les places són limitades!

Quins casals d’estiu hi ha programats? Quins dies es faran els campus?

Cada centre organitza diferents casals tecnològics d’estiu. Per saber quins campus oferirà el centre que teniu més a prop de casa, podeu fer clic a la imatge del centre per veure’n tota la informació:

Com ens hi podem inscriure?

Per fer la inscripció als campus, només cal que ompliu el formulari online que trobareu dins de la pàgina del centre que us interessi. També us podeu posar en contacte amb el centre mitjançant el seu correu electrònic o trucant per telèfon al número que trobareu dins la seva pàgina. Si feu la inscripció a través del formulari web, el centre es posarà en contacte amb vosaltres tan aviat com pugui per confirmar-la.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR