Select Page

Aquest cap de setmana es van tancar les inscripcions dels últims fitxatges dels participants de la 2ª edició de la Codeathlon, la lliga de programació i robòtica de Codelearn, que va començar el 8 de juny i s’acabarà el 29 de febrer de 2020.

Es tracta de la segona edició d’una competició tipus lliga on els equips són clans i cada setmana poden guanyar punts i escalar posicions a la classificació en funció dels reptes que juguin els seus membres contra els membres d’altres clans. Tots aquests reptes són activitats de tipus online i presencial que giren al voltant de la programació, la robòtica i l’electrònica, durant les quals els alumnes seguiran jugant amb diferents llenguatges i tecnologies, seguint la filosofia de Codelearn.

Un total de 69 equips s’enfrontaran al llarg de la primera fase, que s’acabarà el 15 de setembre. Estigueu atents perquè hi haurà un nou període d’inscripció de fitxatges per aquelles dates i hi haurà nous participants i nous clans que entraran a la competició de cara a la segona fase! Una segona fase durant la qual es duran a terme les tres activitats presencials de la lliga, que també serviran per guanyar punts mitjançant el treball en equip, però en aquest cas en persona.

Aquesta necessitat de treballar en equip de manera constant fa que sigui molt important el fet de formar clans que siguin diversos, de manera que dins de cada clan hi hagi algun alumne amb més experiència per poder resoldre els reptes més complicats, que en alguns casos requereixen que ja s’hagin tocat diferents branques de programació i robòtica.

Per aquest mateix motiu, la participació a la Codeathlon exigeix uns requisits mínims de nivell que es poden consultar a les bases de la lliga, detallades dins la plataforma, com també s’hi troben detallats els diferents premis que hi ha en joc.

De moment, el clan que lidera la classificació de la Golden League és “Ramar A++”, seguit per “los pros program” i “·<·”. Pel que fa a la Silver League, el pòdium actual està format per “codemummies”, en primera posició, “TheBestPremia” i  “VIVA ESPAÑA”.

Amb tantes jornades per davant, la constància serà la clau per mantenir aquestes posicions, en el cas d’aquests clans, o per robar-los les posicions en el cas dels clans que els segueixen de molt a prop a la classificació!

Estigueu atents a les nostres històries d’Instagram (@codelearn.cat), on seguirem la competició i després de cada jornada anirem penjant l’actualització de la part alta de la classificació. Estem segurs que els participants voldran fer un últim esforç abans de l’aturada d’estiu (10, 17 i 24 d’agost) per acabar al capdamunt del ranking!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR