Select Page

Si fins ara l’única competició de programació per equips de la plataforma era la Codeathlon, on es competeix en clans d’un màxim de sis alumnes, el mes de desembre ha dut una novetat que ha canviat aquesta situació. Clash of Codes és una nova competició on cada setmana tots els alumnes de Codelearn contribueixen amb la seva feina i fan guanyar punts al seu centre. El seu objectiu és fomentar el treball en equip dels alumnes d’un mateix centre, ajudar-los a mantenir la constància a l’hora de fer feina, motivar-los a superar-se a ells mateixos cada setmana i premiar els centres que més han treballat pel seu esforç.

Més enllà dels punts individuals que guanya cadascú per fer els exercicis, cada setmana els centres poden guanyar o perdre diamants, la qual cosa ajudarà els seus alumnes a guanyar punts extra. Ho poden fer de diferents maneres, però el més important és que tothom estigui conscienciat que cal fer feina per ajudar el seu centre o escola, que en aquesta competició és el seu equip. Alhora, cal tenir en compte que cada setmana el centre tindrà un handicap en funció de la seva posició a la classificació la setmana anterior, la qual cosa obliga a mantenir una regularitat i busca mantenir constantment motivats els alumnes.

D’altra banda, com que cal tenir en compte tant la feina realitzada pel global d’alumnes del centre com la posició ocupada al ranking cada setmana, Clash of Codes convida els alumnes d’un mateix centre a comunicar-se entre ells per buscar entre tots la millor estratègia que els ajudi a guanyar diamants i conservar-los, de manera que tothom pugui rebre més punts gràcies a l’esforç col·lectiu.

Codelearn és una extraescolar de programació, robòtica i pensament computacional que segueix un mètode propi i fa un seguiment personalitzat de cada alumne. Al llarg de l’any organitzem altres activitats, com ara competicions individuals o col·lectives i concursos, de manera que es crea una gran comunitat d’alumnes que comparteixen uns mateixos interessos i moltes ganes d’aprendre a programar mentre s’ho passen bé. Si encara no ets alumne de Codelearn, busca el teu centre més proper o apunta’t a l’extraescolar online.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR