Select Page

Codelearn presenta la Codeathlon, la primera lliga de programació i robòtica per a alumnes fins a 18 anys.

La Codeathlon comença aquest cap de setmana del 17 de novembre i acaba el 13 d’abril de 2019.

Més de 70 equips de fins a 6 persones ja s’han inscrit per a començar la competició. El proper dia 26 acaba la inscripció de nous clans, i fins el dia 12 de desembre estarà obert el període de fitxatges.

La Codeathlon és una competició tipus lliga, on els equips són els clans i cada cap de setmana poden guanyar punts i pujar a la classificació. Se celebren tant proves online, on els participants han de resoldre reptes a través de la plataforma de Codelearn, com proves presencials, amb diferents seus, on els clans assistents hauran de resoldre in situ un repte per al qual faran falta diferents tipus de coneixements, com ara d’electrònica, programació, robòtica, impressió 3D…

Seguint la filosofia Codelearn, com més llenguatges i tecnologies es coneguin, més possibilitats hi haurà de victòria, pel que és important formar equips diversos, motivar-se els uns als altres, i aprendre en definitiva a treballar en equip. La constància és clau, ja que són 22 jornades de lliga.

Hi ha en joc diversos premis i sorpreses. Els membres del clan guanyador al final de la temporada rebran una impressora 3D cadascú.

Poden participar-hi tots els alumnes del mètode Codelearn que compleixin els requisits d’edat, nivell i clan. La inscripció es fa a través de la plataforma, a la secció Social.