Select Page

Com cada any, Codelearn té preparats diferents casals tecnològics que es duran a terme als centres durant les vacances de Setmana Santa i estiu.

Disseny de videojocs amb Unity, programació a Minecraft, robòtica amb Lego Mindstorms, Roblox Coding, STEM amb Arduino, realitat virtual, programació amb Python, programació amb Scratch i moltes coses més!

Si tens entre 7 i 18 anys, aquest és el resum del que t’espera als campus de Setmana Santa de Codelearn i els Campus Tecnològics d’Estiu 2020.

Quins campus hi ha programats?

Els centres Codelearn han preparat diferents propostes de campus tecnològics per a aquestes dates. Fes clic a la pàgina del teu centre més proper per veure quines activitats hi ha organitzades per Setmana Santa i durant les vacances d’estiu:


Com ens hi podem inscriure?

Podeu fer la inscripció online des de la pàgina de cada centre, o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per telèfon o correu electrònic.

Afanya’t, les places són limitades!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR