Select Page

Des del 27 de desembre fins al 04 de gener, Codelearn ha acostat la programació als nens i joves de les províncies del Bages i de Barcelona. Aquest any Codelearn ha tingut un estand a la trobada nadalenca del Campi qui jugui de Manres i al Saló de la Infància de Barcelona.

IMG_3019campiquijugui

Els centenars de visitants que han passat pels nostres estands han pogut gaudir d’una aproximació a la programació feta a mida mitjançant un circuit de microexperiències que, entre d’altres, aquest any  han consistit en un mini-curs amb conceptes bàsics del llenguatge LOGO, activitats amb bel robot ProBot, experiments amb la placa Makey Makey i aventures amb l’Oculus Rift.

festival infancia bcnIMG_3023

foto 2
La iniciativa ha tingut molt bona acollida i, tant els pares com els infants, van gaudir d’una gran experiència introductòria al món de la programació.

La impressió general de la presència de Codelearn en aquest Salons ha sigut molt positiva i hem tingut un gran èxit d’acollida, tan pel què fa a la participació com a l’interès de nens i famílies. Per tant, esperem trobar-nos de nou l’any vinent amb més aventures!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR