Select Page

Codelearn va acostar la programació als infants i joves del Bages en la trobada nadalenca del Campi qui jugui. Des del 27 de desembre al 4 de gener, els visitants del Saló de la infància i la joventut van poder gaudir d’una aproximació a la programació feta a mida mitjançant el llenguatge LOGO, creat especialment per a l’aprenentatge i l’educació.

 

La iniciativa va tenir molt bona acollida i, tan els pares com els infants, van gaudir d’una gran experiència introductòria al món de la programació mitjançant un mini-curs adaptat a l’ocasió. Aquest “tastet” va permetre als infants conèixer alguns conceptes bàsics de LOGO i divertir-se programant mitjançant un entorn amigable i una aventura amb personatges molt simpàtics.

 

La impressió general de la persència de Codelearn al Campi qui jugui és un gran èxit, tan pel què fa a la participació com a l’interès de nens i famílies. Per tant, esperem trobar-nos de nou l’any vinent amb més aventures!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR