Select Page

Esteu preparats? Arriba una nova edició de la millor lliga de programació i ho fa amb alguns canvis! La Codeathlon Summer Edition 2021 començarà el proper dilluns, 17 de maig, i s’acabarà el 17 de setembre. Des d’aquest cap de setmana podeu fer les vostres inscripcions a la plataforma online: recordeu que és necessari que com a mínim tres membres del vostre clan acceptin participar-hi i que només els alumnes que hagin arribat al nivell 2 podran accedir als reptes.

Com l’any passat, la Codeathlon Summer Edition només tindrà reptes online i hi haurà dues rondes cada setmana. En funció dels reptes que juguin els membres del vostre clan i dels seus resultats, obtindreu una puntuació o una altra després de cada ronda i aconseguireu una millor posició a la classificació.

Si no podeu participar a l’edició de l’estiu, no us preocupeu perquè el vostre clan mantindrà la categoria per a la propera edició, però això només ho podeu fer una vegada, de manera que estareu obligats a participar a la següent Codeathlon si no voleu tornar a la Bronze League.

I quan serà la propera edició? Doncs poc després de l’inici de curs, ja que aquesta edició marca alguns canvis en el format de la competició: a partir d’ara hi haurà una Codeathlon per estació de l’any (estiu, tardor, hivern i primavera) i el format dels premis també serà diferent.

A partir d’ara, es repartiran punts entre els clans guanyadors en funció de la seva posició final a la classificació, de manera que els seus membres podran escollir quins premis volen comprar a la botiga, on hi haurà premis especials per als participants de la Codeathlon (un format similar al sistema de premis del Karel Challenge).

Esteu preparats per a aquest repte? Reuniu el vostre clan i feu la vostra inscripció com abans millor per poder competir des de la primera jornada. Trobareu totes les bases de la competició explicades a la plataforma.

Sort a tothom!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR