Select Page

SORTEIG KC 2021

 

Bases del sorteig

1) El sorteig d’un Teclat Gaming Logitech G513 s’emmarca dins l’organització del Karel Challenge 2021 i estarà obert del 26 d’abril de 2021 fins al 9 de maig de 2021 a les 23.59h. El sorteig només és vàlid en territori de l’Estat espanyol i Andorra.

2) Per participar al sorteig és imprescindible seguir a Codelearn a alguna de les xarxes socials on ha estat publicat (el compte de Twitter en català, el compte de Twitter en castellà, el compte d’Instagram en català o el compte d’Instagram en castellà) i complir els requisits demanats en cada cas: seguiment, RT i comentari a Twitter; seguiment, like i comentari etiquetant tres amics a Instagram. El sorteig es realitzarà entre tots els participants que compleixin els requisits i hi hagin participat utilitzant qualsevol dels quatre comptes indicats.

3) Cada persona pot participar tantes vegades com vulgui a Instagram, sempre i quan etiqueti tres persones diferents a cada comentari. En el cas de Twitter, com que es compten els RT com a participació, només hi pot haver una participació per usuari.

4) El guanyador del sorteig serà escollit mitjançant un sistema automàtic de selecció aleatòria i es publicarà a totes les xarxes socials de Codelearn el dilluns, 10 de maig de 2021.

5) El guanyador serà etiquetat a les xarxes socials de Codelearn i es contactarà amb ell per missatge privat per tal que ens pugui facilitar les seves dades personals i on vol rebre el seu premi, un Teclat Gaming Logitech Mecànic G513.

Vols guanyar més premis? Participa al Karel Challenge!

El Karel Challenge és una competició de programació oberta a tothom (no cal que siguis alumne de Codelearn per apuntar-t’hi!) on es posa a prova la velocitat i la precisió dels participants a l’hora de programar. Hi ha dues categories (Senior i Júnior) i molts premis en joc, com ara una PlayStation 5 per al guanyador Senior i una Nintendo Switch per al guanyador Júnior!

El joc consisteix en controlar un robot virtual al llarg de diferents recorreguts mitjançant la programació. Hauràs d’aconseguir que el robot agafi tots els objectes necessaris i arribi a la sortida abans que els robots dels teus rivals per guanyar el màxim de partides que puguis i aconseguir arribar a la final. Acceptes el repte?

Visita aquesta pàgina per veure tota la informació sobre el Karel Challenge 2021 i accedir al formulari d’inscripció.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR