Select Page

El món actual funciona gràcies al “software” (programari). El programari és a tot arreu i forma part de les nostra vida quotidiana: internet, dispositius mòbils, cotxes, aparells mèdics, gps, etc.

El “software” (o programari) és emprat en totes les disciplines i àmbits de la nostra vida i aquesta tendència augmenta i és cada vegada més forta.

Així com avui en dia no podem concebre que els nostres fills no sàpiguen anglès, és molt important adonar-nos que el pensament computacional (o la programació) es una habilitat indispensable que marcarà una forta diferència entre els que la poseeixen i els que no. La diferència serà abismal.

Un exemple entenedor en el món de la fotografia: Instagram, amb només 13 empleats, ja és més gran que Kodak, que va arribar a 140.000 empleats. Amb poca gent que domini el pensament computacional és possible construir una gran empresa del no res.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR