Select Page

El passat mes de setembre va tenir lloc a Barcelona amb gran èxit la inaguració dels nostres dos nous centres: Codelearn Sant Gervasi i Codelearn Les Corts.

 

Des de les 16h fins a les 22h, els més de 100 nens i joves que ens van visitar van tenir la possibilitat de participar en un taller de microexperències entre les quals hi havia les Google Glasses, les Oculus Rift, el ProBot, etc.

Els pares i mares van poder observar de primera mà alguns dels ginys tecnològics més recents així com informar-se dels avantatges del nostre mètode innovador.

L’esdeveniment va tenir repercusió entre algunes emissores de ràdio i televisió: podeu veure alguns fragments de la inaguració en el programa “Connexió Barcelona” de BTV al nostre canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCVeRFxvWetj86tQSolsSH9w).

Tot i que els dos nous centres ja es troben en funcionament, RECORDA QUE ENCARA POTS APROFITAR L’OFERTA DE PROMOCIÓ PIONERS AMB CONDICIONS IRREPETIBLES.

No esperis més i apropa’t al teu centre Codelearn més proper a demanar més informació!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR