Select Page

Divendres es va acabar l’edició d’estiu de la Codeathlon i ja coneixem els clans guanyadors de les tres categories que té la nostra lliga de programació i robòtica per a alumnes de fins a 18 anys.

A la Golden League, zebra va acabar la lliga amb una golejada 6-0 contra Los Iluminatti a l’última ronda, certificant així el seu títol de campió amb 49 punts i 132 gols i aconseguint 40.000 punts de premi. AraleClan també va sumar una última victòria contra Ok Boomer i va mantenir la segona posició (48 punts i 83 gols), de manera que s’emporta 30.000 punts, mentre que EXPLORER TEAM no va ser a temps d’avançar-lo, va acabar en tercera posició amb 47 punts i 90 gols i s’emporta 20.000 punts a la plataforma. Black Bamboo (46 punts i 65 gols) i THE REVELION (44 punts i 90 gols) han acabat en quarta i cinquena posició respectivament i han aconseguit 15.000 punts cada un. La resta del Top10 està format per TheYoshiers, BitKings, Challengers, THE WORKERS i CodeMasterz, cinc clans que s’emporten 10.000 punts cada un. Els màxims golejadors de la Golden han estat el Dídac Fustero (AraleClan) i el Lluc Pujol (EXPLORER TEAM), amb 26 gols.

A la Silver League, després d’unes quantes setmanes liderant la classificació, Eletherios ha estat el guanyador de la categoria amb 51 punts i 101 gols i s’emporta 10.000 punts per a cada membre del clan. Les SuperGirls ha acabat en segona posició amb 44 punts i 60 gols, aconseguint així 8.000 punts com a recompensa, i SIGTERM tanca el podi amb 37 punts i 31 gols i s’emporta 6.000 punts per a cadascun dels seus membres. Tant aquests tres clans com la resta de classificats del Top10 han aconseguit, a banda de punts a la plataforma, l’ascens a Golden League, on podran competir la propera edició de la Codeathlon. Finalment, els altres set clans que han aconseguit l’ascens han estat bluewariors, Stackoverflow, Món imaginari, codelearn>_, Ponent Girls, Dark Crystal Studios i MINECODE. El màxim golejador de la Silver League ha estat el Sergi Ventosa (Eletherios), que ha marcat 26 gols.

Pel que fa a la Bronze League, Power_Igualada s’ha endut el títol de campió de la categoria amb 48 punts i 54 gols. Infinity Sabadell ha acabat la competició amb una victòria contra The Hakcers (4-0) que l’ha ajudat a certificar la segona posició (41 punts i 46 gols), mentre que The Hakcers tanca el podi amb 37 punts i 41 gols i això vol dir que, malgrat aquesta última derrota, aconsegueix l’ascens directe a Golden League, com els dos primers classificats. Bodum i pros han aconseguit la quarta i la cinquena posició respectivament i s’han endut 5.000 punts cada un. L’ENTORN ARMY, Lo Clan, Pixel Titans, Real Suciedad i The Calculators formen part del Top10 i, igual que els següents cinc classificats, s’emporten 2.500 punts. Recordem que del 4t al 28è classificat de la Bronze League competiran a la Silver League a la propera edició de la Codeathlon. El màxim golejador ha estat el Roc Di Fabrizio (Power_Igualada), amb un total de 23 gols.

Ja podeu començar a reunir els vostres clans per inscriure’ls a la Codeathlon Autumn Edition, que començarà el 2 d’octubre i inclourà una activitat presencial que se celebrarà al novembre. Penseu que la participació a la Codeathlon dóna accés a premis exclusius a la botiga i és una oportunitat per treballar en equip amb companys del mateix centre o d’altres centres Codelearn. Si encara no hi heu participat mai, demaneu informació als professors del vostre centre i animeu-vos a formar un nou clan amb els vostres amics!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR