Select Page

El dissabte 4 de juny durant tot el dia celebrarem la final del Karel Challenge 2022 a la FIB – UPC Campus Nord (Barcelona). El passat 21 de maig els centres Codelearn van organitzar les semifinals presencials i els millors classificats de cada centre es veuran les cares el dissabte repartits ens dues categories: Júnior (nascuts del 2011 en endavant) i Sènior (nascuts fins l’any 2010). En total, uns 90 participants han arribat a la final i lluitaran per demostrar que són els més hàbils programant i endur-se els premis que tenim preparats per als guanyadors: un portàtil gaming i un trofeu per al guanyador Sènior i una Nintendo Switch i un trofeu per al guanyador Júnior, a més de guanyar punts a la plataforma de Codelearn.

HORARIS I UBICACIÓ DE LA FINAL

Horaris de la final Júnior:

Acreditacions: 10.00 – 10.30
Competició: 10.30 – 13.30

Recomanem que els participants Júnior esmorzin abans de venir, ja que no es podrà menjar dins les aules on es farà l’activitat.

Horaris de la final Sènior:

Acreditacions: 15.30 – 16.00
Competició: 16.00 – 19.00

Ubicació:

FIB – UPC Campus Nord
Edifici A‐6, aules: A6‐101 A6‐103

La final és d’accés públic, per tant, podran venir les famílies i altres interessats, però només podran participar els guanyadors dels centres que s’hagin classificat.

El Campus Nord disposa d’un pàrquing de pagament (Interparking UPC Campus Nord) ubicat al Carrer de Jordi Girona, 29, 08034 Barcelona. Tot i així, com que és un dissabte és possible trobar aparcament pels voltants del Campus Nord.

Molta sort a tots els participants!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR