Select Page

Ja ho tenim tot a punt per a la sisena edició de la Karel Challenge, la competició de programació oberta a tothom que organitza anualment Codelearn. Després de dos anys celebrant la competició de manera 100% online a causa de la pandèmia, enguany torna la modalitat presencial de la Karel Challenge, que començarà el 2 de maig, i paral·lelament es crea una nova competició de Karel Challenge online que començarà un cop s’acabi la presencial.

El Karel Challenge és un joc / eSport que posa a prova la velocitat, l’estratègia i la correcció dels participants a l’hora de programar. El seu objectiu és difondre la programació entre els infants i els adolescents d’una manera divertida i emocionant. Hi pot participar l’alumnat de Codelearn que hagi superat el capítol 2 de Karel i també qualsevol persona externa a l’escola que vulgui divertir-se programant, encara que no sigui alumne de cap centre. El joc consisteix en controlar un robot virtual anomenat Karel i guiar-lo a través de diferents escenaris on cal superar obstacles, agafar objectes, completar l’objectiu del mapa i arribar a la sortida abans que els rivals.

Pel que fa a la modalitat presencial, com sempre, hi haurà dues categories: els nascuts del 2011 en endavant participaran al Karel Challenge Junior i els nascuts fins l’any 2010 (inclòs) ho faran a la categoria Senior (no hi ha límit d’edat!). Les partides classificatòries començaran el 2 de maig, les semifinals de centre es faran el 21 de maig i la final presencial serà el 4 de juny a Barcelona (FIB – Campus Nord UPC), tot i que també s’hi podrà participar en streaming des de les seus Codelearn de fora de Catalunya.

Pel que fa a la modalitat online, hi haurà una categoria única (no es tindran en compte ni les edats, ni els centres) i començarà el dia 4 de juny, després que s’acabi la presencial.

CALENDARI KC PRESENCIAL

— 2 de maig: inici de les partides classificatòries i preparatòries
— 21 de maig: semifinals per centre
— 4 de juny: final presencial a Barcelona

PREMIS KC PRESENCIAL

Guanyador Senior: Trofeu + Portàtil gaming + 40.000 punts
2n, 3r i 4t Senior: 30.000 punts
Guanyador Junior: Trofeu + Nintendo Switch + 15.000 punts
2n, 3r i 4t Junior: 10.000 punts

A més, els participants que guanyin més de 5 partides al Karel Challenge abans del 21 de maig guanyaran 1.500 punts i el dret de comprar premis exclusius a la botiga de Codelearn!

CALENDARI KC ONLINE

— 4 de juny: inici de la competició
— 19 de juny: final de la fase classificatòria
— Del 22 al 29 de juny: es jugaran dues partides diàries a la tarda (excepte dissabte i diumenge, que serà a les 12h)
— 2 de juliol: final a 16 i posterior final a 4

PREMIS KC ONLINE

Guanyador: Telèfon Google Pixel 6 + 30.000 punts
2n, 3r i 4t: 20.000 punts
5è a 16è: 10.000 punts
17è a 48è: 5.000 punts

INSCRIPCIONS

Per als alumnes de Codelearn, si heu acabat el capítol 2 de l’aventura de Karel, veureu que podeu accedir a la competició des de l’apartat de “Jocs i Activitats” de la plataforma.

Per al públic en general, podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç:
https://fun.codelearn.cat/alta_karel

Bona sort a tothom!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR