Select Page

L’escola de programació, robòtica i pensament computacional més gran de Catalunya creua la frontera per obrir el seu primer centre a Andorra. Codelearn Andorra estarà ubicat al número 2 del Carrer de les Escoles de Sant Julià de Lòria i treballarà amb l’objectiu que els infants i adolescents de la zona puguin aprendre a programar des de zero i adquirir les habilitats del segle XXI mentre s’ho passen bé.

Codelearn segueix un mètode propi basat en tècniques de gamificació i amb l’obertura del nou centre d’Andorra ja compta amb un total de 25 acadèmies. Es tracta d’una extraescolar semipresencial on els nens i nenes a partir de 7 anys aprenen a programar dins d’una plataforma online on troben diferents reptes i exercicis de programació i pensament lògic presentats mitjançant les aventures de l’univers de personatges de Codelearn.

Els alumnes assisteixen al centre una hora a la setmana, però la resta de dies també poden accedir quan vulguin a la plataforma per treballar al seu ritme i seguir aprenent a programar des de casa, sempre amb el suport d’un tutor que els ajuda, els resol qualsevol dubte i els acompanya al llarg del seu procés d’aprenentatge, tant presencialment al centre com de manera online des de casa.

Codelearn Andorra també organitza casals tecnològics durant els períodes de vacances escolars i alhora pot oferir la seva activitat a les escoles i instituts. Si formes part d’una AMPA o treballes a un centre educatiu i t’agradaria oferir l’extraescolar de programació i robòtica o incloure el pensament computacional a les aules del centre, contacta amb nosaltres i t’informarem més detalladament sobre el mètode, el pla d’estudis i les diferents opcions que hi ha per treballar conjuntament tant dins del programa d’extraescolars com en horari lectiu.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR