Select Page

L’escola de programació, robòtica i pensament computacional més gran de Catalunya continua creixent i aquesta primavera arriba per primera vegada al Vallès Oriental. Codelearn obrirà a l’abril un nou centre a Granollers per oferir la seva extraescolar de robòtica i programació a infants i adolescents de 7 a 18 anys. El seu objectiu principal és aconseguir que els nens i nenes es diverteixin mentre es preparen per al futur i adquireixen les competències del segle XXI. Amb l’obertura de Codelearn Granollers, l’escola ja compta amb un total de 26 acadèmies i una modalitat online que segueixen alumnes de diferents països.

Codelearn és un mètode únic que utilitza tècniques de gamificació per adaptar l’aprenentatge de la programació i les STEAM a la realitat dels més petits. Es tracta d’una extraescolar semi presencial on els infants a partir de 7 anys aprenen diferents llenguatges de programació i treballen també la lògica i les matemàtiques dins d’una plataforma online on han de superar uns reptes i exercicis que segueixen el fil de les aventures que viuen els personatges de Codelearn.

L’alumnat de Codelearn assisteix al centre una hora a la setmana, però la resta de dies també pot accedir quan vulgui a la plataforma per treballar al seu ritme i seguir fent exercicis des de casa, sempre amb el suport d’un tutor que l’ajuda, li resol qualsevol dubte i l’acompanya al llarg del seu procés d’aprenentatge, tant presencialment als centres com de manera online des de casa.

L’extraescolar no és l’única activitat que durà a terme aquest centre. Codelearn Granollers també organitza casals tecnològics durant les vacances d’estiu, de Nadal i de Setmana Santa. Es tracta de cursos d’unes 20 hores de durada que serveixen com a introducció a una temàtica concreta, que pot ser la programació de videojocs, l’ús de la programació dins de jocs com Minecraft o Roblox, la robòtica, l’electrònica i moltes altres tecnologies.

Alhora, pot oferir la seva activitat a les escoles i instituts de la ciutat i la resta de la comarca. Si formes part d’una AMPA o treballes a un centre educatiu i t’agradaria oferir una extraescolar tecnològica o incloure la programació i el pensament computacional a les aules, contacta amb nosaltres i t’informarem detalladament sobre el mètode, el pla d’estudis i les diferents opcions que hi ha per treballar conjuntament tant dins del programa d’extraescolars com en horari lectiu.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR