Select Page

L’escola de programació, robòtica i pensament computacional més gran de Catalunya continua creixent i aquesta primavera arriba per primera vegada al Vallès Oriental. Codelearn obrirà a l’abril un nou centre a Granollers per oferir la seva extraescolar de robòtica i programació a infants i adolescents de 7 a 18 anys. El seu objectiu principal és aconseguir que els nens i nenes es diverteixin mentre es preparen per al futur i adquireixen les competències del segle XXI. Amb l’obertura de Codelearn Granollers, l’escola ja compta amb un total de 26 acadèmies i una modalitat online que segueixen alumnes de diferents països.

Codelearn és un mètode únic que utilitza tècniques de gamificació per adaptar l’aprenentatge de la programació i les STEAM a la realitat dels més petits. Es tracta d’una extraescolar semi presencial on els infants a partir de 7 anys aprenen diferents llenguatges de programació i treballen també la lògica i les matemàtiques dins d’una plataforma online on han de superar uns reptes i exercicis que segueixen el fil de les aventures que viuen els personatges de Codelearn.

L’alumnat de Codelearn assisteix al centre una hora a la setmana, però la resta de dies també pot accedir quan vulgui a la plataforma per treballar al seu ritme i seguir fent exercicis des de casa, sempre amb el suport d’un tutor que l’ajuda, li resol qualsevol dubte i l’acompanya al llarg del seu procés d’aprenentatge, tant presencialment als centres com de manera online des de casa.

L’extraescolar no és l’única activitat que durà a terme aquest centre. Codelearn Granollers també organitza casals tecnològics durant les vacances d’estiu, de Nadal i de Setmana Santa. Es tracta de cursos d’unes 20 hores de durada que serveixen com a introducció a una temàtica concreta, que pot ser la programació de videojocs, l’ús de la programació dins de jocs com Minecraft o Roblox, la robòtica, l’electrònica i moltes altres tecnologies.

Alhora, pot oferir la seva activitat a les escoles i instituts de la ciutat i la resta de la comarca. Si formes part d’una AMPA o treballes a un centre educatiu i t’agradaria oferir una extraescolar tecnològica o incloure la programació i el pensament computacional a les aules, contacta amb nosaltres i t’informarem detalladament sobre el mètode, el pla d’estudis i les diferents opcions que hi ha per treballar conjuntament tant dins del programa d’extraescolars com en horari lectiu.