Select Page

Aquest estiu Codelearn té preparats una sèrie de cursos adients a totes les edats, coneixements i interessos.

Com sempre, els alumnes no només passaran estones divertides i entretingudes, sinó que a més adquiriran coneixements i habilitats que els ajudaran a tenir èxit en un present i futur cada vegada més competitiu.

On tindran lloc els cursos?

Els cursos s’impartiran a l’acadèmia Codelearn de Manresa:

Codelearn
C\ Sant Fruitós núm. 34
08242 Manresa (BARCELONA)

Quins cursos hi ha programats?

Introducció a la programació amb el mètode Codelearn

Edats: 6 a 18
Dates: del 30 de juny al 4 de juliol
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: – €

Amb aquest curs intensiu d’una setmana, els alumnes començaran a treballar amb el nostre mètode innovador, aprenent a programar d’una manera amena i divertida que estimula la seva intel·ligència i creativitat. Amb les activitats que es realitzaran durant el curs, els alumnes s’iniciaran en el camí del pensament computacional (de l’anglès computational thinking), la qual es una tècnica de solució de problemes que utilitza mecanismes i conceptes informàtics.

EN VULL SABER MÉS

Domotització: construeix la maqueta de casa teva i programa-la

Edats: 8 a 13
Dates: del 7 de juliol al 11 de juliol
Horaris: de 15:00 a 18:00
Preu: – €

Arduino és una plataforma open source, molt popular actualment, amb la qual es poden crear objectes electrònics interactius com ara robots o sistemes digitals (o domòtics). En aquest curs l’alumne construirà una maqueta d’una casa o d’una part d’una casa i, a través de motors, LEDs, i altres sensors i actuadors electrònics connectats a una placa Arduino, ho automatitzarà tot.

EN VULL SABER MÉS

Introducció a la robòtica amb Lego MindStorms

Edats: 8 a 13
Dates: del 14 de juliol al 18 de juliol
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: – €

En aquest taller de robòtica els nens treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots LEGO Mindstorms, que són una eina educativa molt versàtil i potent. Durant el transcurs d’aquest taller no només s’introduirà als alumnes en el món de la mecànica, informàtica i electrònica d’una manera lúdica per tal d’animar-los indirectament a estudiar amb més ganes a les seves respectives escoles sinó que es treballaran les dinàmiques i rols que s’esperen dels futurs estudiants universitaris i treballadors de la societat de la informació i la comunicació.

EN VULL SABER MÉS

Programació a Minecraft usant Scriptcraft

Edats: 8 a 18
Dates: del 21 de juliol al 25 de juliol
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: – € (el preu inclou una llicència per a Minecraft)

Minecraft és un joc 3D open-eneded, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que volguem. Minecraft es pot ampliar i estendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que s’hi poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d’aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript. A través d’aquest curs, l’alumne aprendrà a donar forma al seu entorn a Minecraft, així com a modificar-lo a voluntat  mitjançant la programació.

EN VULL SABER MÉS

Quin és el preu dels cursos i en quines dates i hores tindran lloc?

Els cursos tenen diferents preus: aquests es troben indicats a la descripció de cada curs. De la mateixa manera, les dates en les quals s’imparteix cada curs també es troben a la descripció individual de cadascun d’ells. Per norma general però, tots els cursos tenen una durada d’una setmana, de dilluns a divendres.

Cal tenir en compte que existeixen el següents descomptes a aplicar sobre el preu del curs:

Descompte alumnes Codelearn: 10%
Descompte alumnes Codelearn Pioners: 20%

 

Com ens hi podem inscriure?

Per tal d’inscriure’s en el curs (o rebre’n més informació), cal que ens truqueu al telèfon +34 938 72 85 75 o ens feu arribar un correu a l’adreça de correu info@codelearn.cat.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR