Select Page

Edats: 6 a 18
Dates: del 30 de juny al 4 de juliol
Horaris: de 09:30 a 13:00
Preu: – €

Descompte alumnes Codelearn: 10%
Descompte alumnes Codelearn Pioners: 20%

 

Amb aquest curs intensiu d’una setmana, els alumnes començaran a treballar amb el nostre mètode innovador, aprenent a programar d’una manera amena i divertida que estimula la seva intel·ligència i creativitat. Amb les activitats que es realitzaran durant el curs, els alumnes s’iniciaran en el camí del pensament computacional (de l’anglès computational thinking), la qual es una tècnica de solució de problemes que utilitza mecanismes i conceptes informàtics. El pensament computacional és una habilitat transversal, com llegir o escriure, que serveix en qualsevol ocupació i és per aquest motiu que resulta tant important desenvolupar-la.

Normalment, quan fem allò que ens agrada ens ho passem bé. La programació és una disciplina que requereix d’un esforç mental considerable, i per tant, és molt important presentar-la als alumnes amb un enfocament que els sigui proper i atractiu. Així, en aquest curs ens centrarem a practicar les bases de la programació de manera amena i divertida, no només treballant amb ordinadors, si no interactuant entre nosaltres.

Podeu fer ja la reserva trucant al 93.872.85.75, enviant-nos un mail a info@codelearn.cat o venint directament a Codelearn (places limitades).

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR