Concurs Halloween Codelearn 2016!

Concurs Halloween Codelearn 2016!

Per tal de celebrar la Castanyada i el Halloween de manera una mica diferents Codelearn ha preparat un petit concurs per a tots els nostres alumnes.

La idea consisteix en fer servir Logo per dibuixar el teu personatge monstruós preferit (pots prendre de referència els personatges monstruosos de Codelearn) i el millor d’entre tots ells s’endurà un premi.

Hi haurà un premi global per al millor de tot Codelearn i un guanyador de cada Centre.

El concurs tindrà lloc des del dilluns 24 d’octubre al diumenge 30 d’octubre a les 00:00h. Durant el dia 31 es faran públics els guanyadors (a les xarxes socials i a la plataforma).

El jurat estarà format, entre d’altres, per en Joan Vives, l’artista que està darrera el disseny dels personatges que t’acompanyen en les teves aventures!

El funcionament del concurs consistirà en què durant els dies que duri el concurs, hi haurà disponible aquesta aventura que contindrà una sola fitxa de mode lliure Logo on els alumnes que vulguin participar hauran de fer el seu dibuix. NOMÉS HI HAURÀ UN INTENT, així que recordeu fer servir el mode lliure de prova per fer els vostres borradors!

Participa i guanya un dels nostres premis!

concurs_halloween-01