Select Page

Ja només falta un mes per a les vacances de Nadal i a Codelearn això vol dir dues coses: la primera és que s’apropen els últims Campus Tecnològics de l’any i la segona és que, com cada desembre, abans que arribin les vacances organitzarem el nostre tradicional Concurs de Nadal!

El Concurs de Nadal 2023 és una gran oportunitat per als alumnes més creatius i un repte divertit que serveix per posar a prova tot allò que han après els alumnes de Codelearn a la plataforma. Hi pot participar qualsevol alumne i hi ha tres maneres de fer-ho: fent un dibuix amb el llenguatge de programació Logo, programant un petit videojoc o una petita animació utilitzant Scratch o editant un vídeo nadalenc que tingui una durada màxima d’un minut.

En total hi haurà 4 categories:

– Vídeo per a totes les edats (màxim un minut i relacionat amb el Nadal)
– Logo fins a 8 anys
– Logo de 9 a 12 anys
– Scratch de 12 a 18 anys

El concurs de Nadal 2023 estarà obert del divendres 1 de desembre al divendres 15 de desembre a les 23:59h. Després d’aquest termini, el jurat de Codelearn escollirà un guanyador de cada categoria, que s’endurà 10.000 punts i una Targeta d’Amazon de 50€. A més, cada centre podrà escollir també els seus guanyadors de centre, que aconseguiran 5.000 punts.

Els guanyadors globals es publicaran a través de les xarxes socials de Codelearn el dimecres 20 de desembre al migdia. Si encara no ho feu, us recomanem que seguiu el nostre perfil d’Instagram per conèixer els noms dels guanyadors tan bon punt es publiquin.

Molta sort a tothom!

GUANYADORS

Logo fins a 8 anys: Aleksander Ríos

Logo de 9 a 12 anys: Aleix Vallbona i Ariadna Garcia

Scratch de 12 a 18 anys: Laura Pisa

Vídeo: Guillem Vílchez

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR