Select Page

Entrem a la recta final de l’any i ja sabeu que a Codelearn ens agrada fer aquest canvi de la manera més divertida possible: organitzant un any més els nostres Campus Tecnològics de Nadal! Si teniu entre 7 i 18 anys i voleu gaudir de les vacances de Nadal tot descobrint el món de la programació, us esperem als centres Codelearn per gaudir dels nostres cursos de Minecraft i Roblox, robòtica educativa, programació de videojocs i altres tallers de Nadal.

Els casals tecnològics de Nadal 2023 tindran lloc del 22 de desembre al 5 de gener i es tracta de cursos d’introducció a una temàtica concreta, així que no és necessari tenir coneixements previs de programació. L’únic que cal fer és consultar els requisits mínims d’edat de cada campus i escollir la temàtica que més us agradi: creació de videojocs, programació a Minecraft, robòtica i electrònica, modelatge i impressió 3D, tallers de tecnologia… Segur que trobeu una opció per a vosaltres!

La majoria de centres ja han publicat tots els seus campus tecnològics. Per saber quins casals de Nadal es faran al centre Codelearn que tingueu més a prop, només cal que accediu a la seva pàgina web a través del menú superior o utilitzant el llistat de centres que trobareu a continuació. Si teniu dubtes sobre els cursos que farà un centre, podeu contactar directament amb ells a través del seu correu electrònic o per telèfon.

Les inscripcions ja són obertes i les places són limitades: no espereu més i apunteu-vos als Campus Tecnològics de Codelearn per acabar l’any envoltats de tecnologia!

Quins campus hi ha programats? En quines dates i hores tindran lloc?

Cada centre decideix quins casals tecnològics vol organitzar durant les vacances escolars de Nadal. Per veure el llistat de cursos d’un centre en concret, fes clic a sobre de la imatge corresponent per accedir a la seva pàgina web:

Com em puc inscriure als casals de Nadal 2023?


Podeu fer la inscripció online omplint un formulari des de la pàgina del centre que vulgueu, o bé us podeu posar en contacte amb el centre per correu electrònic o trucant per telèfon. Un cop hagueu fet la vostra inscripció a través de la web, el centre es posarà en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible per confirmar-la.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR