Select Page

Ja fa setmanes que hem començat a pensar en les vacances de Nadal i els Campus Tecnològics de Codelearn. Però, com molts de vosaltres ja sabeu, abans que arribin les vacances i els casals de Nadal, sempre ens agrada escalfar motors per a aquesta època tan màgica amb una altra de les nostres activitats tradicionals: el Concurs de Nadal!

Si sou alumnes de Codelearn, el Concurs de Nadal 2022 és una gran oportunitat per demostrar tota la vostra creativitat i totes aquelles coses que heu après des que apreneu a programar a la plataforma. Teniu tres maneres de participar-hi: fent un dibuix amb Logo, el primer llenguatge de programació que s’aprèn a Codelearn, realitzant un petit joc o una petita animació amb Scratch i editant un vídeo nadalenc que duri com a màxim un minut.

Hi haurà 4 categories:

– Vídeo per a totes les edats (màxim un minut i relacionat amb el Nadal)
– Logo fins a 8 anys
– Logo de 9 a 12 anys
– Scratch de 12 a 18 anys

Per tant, depenent de l’edat de cada alumne s’obrirà l’accés a unes aventures o unes altres, però tothom podrà participar a un màxim de dues categories: vídeo i Logo o vídeo i Scratch.

El concurs de Nadal 2022 estarà obert del divendres 2 de desembre al divendres 16 de desembre a les 23:59h. La setmana següent es faran públics els guanyadors.

El jurat de Codelearn escollirà un guanyador de cada categoria, que s’endurà 10.000 punts i una Targeta d’Amazon de 50€. A més, cada centre podrà escollir també els seus guanyadors de centre, que aconseguiran 5.000 punts a la plataforma.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR