Select Page

Aquest any hem allargat molt la màniga curta, però sembla que ja comença a arribar el fred i és hora de començar a pensar en els Campus Tecnològics de Codelearn, que un any més tornaran a ser els protagonistes de les vacances de Nadal als nostres centres. Cursos de Minecraft, cursos de Roblox, programació de videojocs, robòtica educativa i una llarga llista d’activitats. Si tens entre 7 i 18 anys, aprofita el Nadal per endinsar-te al món de la programació i deixa de ser només un consumidor més per convertir-te també en un creador de tecnologia.

Els casals tecnològics de Nadal 2022 tindran lloc del 27 de desembre al 5 de gener i la majoria son cursos d’introducció, de manera que no cal tenir coneixements previs de programació. L’únic que has de fer és consultar els requisits mínims d’edat de cada campus i escollir la temàtica que més t’agradi: programació de videojocs, programació a Minecraft, robòtica i electrònica, creació d’apps per a mòbil, disseny web, edició de vídeo i creació de continguts… i altres activitats STEM.

Els centres acabaran de publicar els seus campus al llarg d’aquesta setmana, així que ja pots començar a consultar la seva oferta de casals de Nadal utilitzant el menú superior de la web, on podràs veure les diferents temàtiques dels cursos, o a través del llistat de centres que trobaràs a continuació, que et permetrà accedir directament a la web del teu centre més proper per veure quins campus han decidit organitzar.

Les inscripcions ja són obertes i, com sempre, les places són limitades: no esperis més i vine a gaudir del Nadal als Campus Tecnològics de Codelearn!

Quins campus hi ha programats? Quan i on es faran?

Cada centre decideix quins casals tecnològics vol organitzar durant les vacances. Per veure el llistat de cursos d’un centre en concret, fes clic a sobre de la imatge corresponent per accedir a la seva pàgina web. Si no tens cap centre a prop, recorda que també et pots inscriure als nostres campus online; aquest Nadal n’hem programat cinc diferents!

Com em puc inscriure als campus de Nadal?

Pots fer la inscripció online omplint un formulari des de la pàgina del centre que vulguis (fes clic a les imatges del llistat superior), o bé pots posar-te en contacte amb el centre per correu electrònic o trucant per telèfon. Un cop hagis fet la teva inscripció, el centre es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible per confirmar-la.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR