Select Page

Aquesta setmana comença el desembre i ja podem pensar en el Nadal, els Campus Tecnològics de Codelearn… i el Concurs de Nadal 2021! Si sou alumnes de Codelearn, podeu demostrar la vostra creativitat mitjançant Logo, Scratch o en format vídeo i tindreu la possibilitat de guanyar punts a la plataforma i altres premis.

A continuació us expliquem la mecànica del concurs, estigueu atents perquè aquest any hi ha alguns canvis pel que fa a les categories:

Els alumnes podran participar de tres maneres diferents: Logo, Scratch i Vídeo

Hi haurà 4 categories:

– Vídeo per a totes les edats (màxim un minut i relacionat amb el Nadal)

– Logo fins a 8 anys

– Logo de 9 a 12 anys

– Scratch de 12 a 18 anys

Per tant, depenent de l’edat de l’alumnat s’obriran unes aventures o unes altres a la plataforma, però tothom podrà participar a un mínim de dues categories.

El concurs de Nadal 2021 tindrà lloc des del divendres 3 de desembre fins al divendres 17 de desembre a les 23:59h. La setmana següent es faran públics els guanyadors.

Tenint en compte les votacions prèvies de la plataforma, finalment el jurat de Codelearn escollirà un guanyador de cada categoria, que s’endurà 10.000 punts i una Targeta d’Amazon de 50€.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR