Select Page

Ha arribat el fred i és hora de començar a pensar en com gaudirem de les vacances de Nadal als Campus Tecnològics de Codelearn! Si tens entre 7 i 18 anys, t’encanta la tecnologia i t’agradaria endinsar-te en el món de la programació i la robòtica, t’esperem als nostres centres amb un llarg llistat de casals de Nadal perquè puguis triar la temàtica que més t’agradi.

Els Campus Tecnològics de Codelearn tindran lloc del 27 de desembre al 5 de gener i en la majoria de casos no és necessari tenir coneixements previs de programació, ja que són cursos d’introducció a una temàtica concreta: programació de videojocs, programació a Minecraft, disseny web o d’apps per a mòbil, robòtica i electrònica, modelatge i impressió 3D, intel·ligència artificial, realitat virtual, edició de vídeo, hacking ètic i ciberseguretat…

Podeu consultar l’oferta de casals de Nadal utilitzant el menú superior o el llistat de centres que trobareu a continuació per accedir directament a la web del vostre centre més proper. Si no teniu cap centre Codelearn a prop, no us preocupeu: també organitzem quatre campus online que es poden fer des de qualsevol lloc!

Les inscripcions ja són obertes: apunta’t als Campus Tecnològics i gaudeix del Nadal a Codelearn!

Quins campus hi ha programats? En quines dates i hores tindran lloc?

Cada centre ha publicat la seva proposta de casals tecnològics. Per veure-la i conèixer l’oferta de cursos que s’hi oferiran, només cal que facis clic a la pàgina del teu centre més proper:

Com ens hi podem inscriure?

Podeu fer la inscripció online omplint un formulari des de la pàgina de cada centre (fes clic a les imatges del llistat superior), o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per correu electrònic o trucant per telèfon. Un cop feu la inscripció, el centre es posarà en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible per confirmar-la.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR