Select Page

S’està acabant el mes de novembre i això vol dir que ja podem començar a pensar en les festes de Nadal. Una bona idea per posar punt i final a aquest any és apuntar-vos als Campus Tecnològics, però una altra manera de celebrar-ho amb nosaltres si ja sou alumnes de Codelearn és participar al Concurs de Nadal 2020!

A continuació us expliquem la mecànica del concurs:

Els alumnes podran participar de tres maneres diferents: Logo, Scratch i Vídeo

Hi haurà 5 categories:

1) Vídeo per a totes les edats (màxim un minut i relacionat amb el Nadal)
2) Logo fins a 9 anys
3) Logo de 10 a 12 anys
4) Scratch de 10 a 12 anys
5) Scratch de 13 a 18 anys

Per tant, depenent de l’edat se’ls obriran unes aventures o unes altres:

Fins a 9 anys: Vídeo i Logo
De 10 a 12 anys: Vídeo, Logo i Scratch
De 13 a 18 anys: Vídeo i Scratch

Cada alumne pot participar a totes les categories que vulgui entre aquelles que tingui obertes (que poden ser una, dues o tres, segons l’edat).

El concurs tindrà lloc des del divendres 27 de novembre fins al dimarts 15 de desembre a les 23:59h. A finals d’aquella mateixa setmana es faran públics els guanyadors.

Com ja va passar al Concurs de Halloween, aquest any els alumnes podran votar les propostes que més els agradin a la plataforma. Finalment, tenint en compte aquest vot popular, serà el jurat qui decidirà el guanyador global de cada categoria, que s’endurà 10.000 punts i una Targeta d’Amazon de 50€.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR