Select Page

Ha estat un any ben diferent, però hi ha coses que no volem que canviïn. Aprendre i divertir-se són dues coses imprescindibles per als infants i adolescents. Per això, com cada any, tornen els Campus Tecnològics de Nadal!

Els casals tecnològics de Codelearn es duran a terme durant les vacances escolars, tindran una durada d’uns dies o una setmana sencera i cadascun d’ells tractarà una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs, el disseny web, la robòtica, l’electrònica, la impressió 3D…

Els nostres campus estan dirigits a nens i nenes entre 7 i 18 anys. No és necessari que disposin de coneixements previs en robòtica i programació, només cal tenir interès per la tecnologia!

Podeu consultar tota l’oferta de cursos utilitzant el llistat de centres que trobareu a continuació i accedint a la web del vostre centre més proper.

D’altra banda, també podeu fer un cop d’ull a l’oferta de cursos d’altres centres perquè és possible que ofereixin campus online, que es poden fer des de qualsevol lloc amb accés a Internet.

COVID-19: Degut a la situació actual i les diferents mesures de seguretat que canvien al llarg de les setmanes, no sabem si finalment els campus presencials es podran dur a terme. Per això oferim Garantia Total de Cancel·lació: reserva ara la plaça i, si al final no es fa el campus, et retornem el 100% de l’import pagat.

Els campus marcats com a “Online” es faran per videoconferència. En aquests casos, caldrà que comproveu les necessitats tècniques a la descripció del campus.

Tingueu en compte que, si es poden fer els campus presencials, serà amb les mesures de seguretat necessàries i hi haurà un aforament reduït, per la qual cosa aquest any hi haurà poques places disponibles.

No esperis més i vine a gaudir del Nadal a Codelearn!

Quins campus hi ha programats? En quines dates i hores tindran lloc?

Cada centre ha preparat la seva pròpia proposta de Campus Tecnològics. Fes clic a la pàgina del teu centre més proper per saber quins cursos oferirà:

Com ens hi podem inscriure?

Podeu fer la inscripció online des de la pàgina de cada centre (fes clic a les imatges del llistat superior), o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per correu electrònic. Un cop feu la inscripció, el centre es posarà aviat en contacte amb vosaltres per confirmar-la.

Recordeu que les places són limitades!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR