Select Page

Hola a tots,

Després d’una temporada intensa,  us fem arribar un recull de les competicions d’informàtica on han participat alumnes de Codelearn  i que mitjançant aquest POST us expliquen en primera persona 😉

HP CODEWARS

L’HP CodeWars és una competició de programació que fomenta l’interès dels joves de 3r d’ESO fins a 2nd de Batxillerat (inclosos graus mitjans) per les vocacions tecnològiques. Aquesta competició té lloc anualment a les instal.lacions de HP que té a Sant Cugat i s’engloba en un concurs global on ciutats d’arreu del món com Houston/New Castle/Taipei/… ho realitzen de manera simultània amb connexions en directe.

D’una sisena posició en el 2017 https://codelearn.cat/blog/equip-codelearners-6th-place-at-barcelona-hp-codewars-2017/ passem a tercers de més de 100 equips de tota Catalunya. https://codelearn.cat/blog/equip-codelearners-3rd-place-at-barcelona-hp-codewars-2018/

OLIMPÍADA INFORMÀTICA CATALANA

L’Olimpíada Informàtica Catalana (OIcat) té com a principal objectiu fomentar l’aprenentatge de la Informàtica entre els estudiants de secundària i batxillerat. Els problemes d’aquesta competició són majoritàriament de natura algorísmica. Per resoldre’ls, cal emprar raonaments lògics i matemàtics, i sovint escriure programes que n’implementin alguna solució.

Enhorabona als tres codelearners que han arribat a la final de pel seu gran paper, i en especial a l’Izan , 2n classificat!!

KAREL CHALLENGE

Codelearn, l’escola de programació més gran de Catalunya, ha organitzat aquesta primavera el Karel Challenge 2018, la segona edició d’aquesta competició de programació per a nens i joves de 7 a 18 anys.

Mitjançant un joc / e-sport en què es valora la velocitat, l’estratègia i la correctesa a l’hora de programar, els alumnes de Codelearn que ho desitgin, així com tots aquells interessats externs, podran participar i optar a premis, primer en les semifinals de cada centre, i aquells que es classifiquin, a la final nacional.

La finalitat de la competició és la de visualitzar la cara més emocionant d’un concurs de programació, així com difondre aquesta i el pensament computacional entre els i les joves de Catalunya.

https://codelearn.cat/blog/codelearn-organitza-el-karel-challenge-2018/

OLIMPIADA INFORMÁTICA ESPAÑOLA

La Olimpiada Informática Española (OIE) es el concurso anual de informática para estudiantes de enseñanza secundaria y bachillerato de España, que se viene organizando desde 1997.

Cada año se seleccionan, a través de sucesivas eliminatorias, a cuatro concursantes para formar el equipo que representará a España en la Olimpiada Informática Internacional (IOI).

En esta edición felicitar a Izan , con un quinto puesto!! wow!

Felicitats Equips “codelearners” i entrenadors,  aquest any us heu superat! Ara a descansar fins la propera temporada.

Bon estiu merescut!

Equip Codelearn