Select Page

Hola a tots,

Després d’una temporada intensa,  us fem arribar un recull de les competicions d’informàtica on han participat alumnes de Codelearn  i que mitjançant aquest POST us expliquen en primera persona 😉

HP CODEWARS

L’HP CodeWars és una competició de programació que fomenta l’interès dels joves de 3r d’ESO fins a 2nd de Batxillerat (inclosos graus mitjans) per les vocacions tecnològiques. Aquesta competició té lloc anualment a les instal.lacions de HP que té a Sant Cugat i s’engloba en un concurs global on ciutats d’arreu del món com Houston/New Castle/Taipei/… ho realitzen de manera simultània amb connexions en directe.

D’una sisena posició en el 2017 https://codelearn.cat/blog/equip-codelearners-6th-place-at-barcelona-hp-codewars-2017/ passem a tercers de més de 100 equips de tota Catalunya. https://codelearn.cat/blog/equip-codelearners-3rd-place-at-barcelona-hp-codewars-2018/

OLIMPÍADA INFORMÀTICA CATALANA

L’Olimpíada Informàtica Catalana (OIcat) té com a principal objectiu fomentar l’aprenentatge de la Informàtica entre els estudiants de secundària i batxillerat. Els problemes d’aquesta competició són majoritàriament de natura algorísmica. Per resoldre’ls, cal emprar raonaments lògics i matemàtics, i sovint escriure programes que n’implementin alguna solució.

Enhorabona als tres codelearners que han arribat a la final de pel seu gran paper, i en especial a l’Izan , 2n classificat!!

KAREL CHALLENGE

Codelearn, l’escola de programació més gran de Catalunya, ha organitzat aquesta primavera el Karel Challenge 2018, la segona edició d’aquesta competició de programació per a nens i joves de 7 a 18 anys.

Mitjançant un joc / e-sport en què es valora la velocitat, l’estratègia i la correctesa a l’hora de programar, els alumnes de Codelearn que ho desitgin, així com tots aquells interessats externs, podran participar i optar a premis, primer en les semifinals de cada centre, i aquells que es classifiquin, a la final nacional.

La finalitat de la competició és la de visualitzar la cara més emocionant d’un concurs de programació, així com difondre aquesta i el pensament computacional entre els i les joves de Catalunya.

https://codelearn.cat/blog/codelearn-organitza-el-karel-challenge-2018/

OLIMPIADA INFORMÁTICA ESPAÑOLA

La Olimpiada Informática Española (OIE) es el concurso anual de informática para estudiantes de enseñanza secundaria y bachillerato de España, que se viene organizando desde 1997.

Cada año se seleccionan, a través de sucesivas eliminatorias, a cuatro concursantes para formar el equipo que representará a España en la Olimpiada Informática Internacional (IOI).

En esta edición felicitar a Izan , con un quinto puesto!! wow!

Felicitats Equips “codelearners” i entrenadors,  aquest any us heu superat! Ara a descansar fins la propera temporada.

Bon estiu merescut!

Equip Codelearn

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR