Codelearn organitza el Karel Challenge 2018

Codelearn organitza el Karel Challenge 2018

Codelearn, l’escola de programació més gran de Catalunya, organitza aquesta primavera el Karel Challenge 2018, la segona edició d’aquesta competició de programació per a nens i joves de 7 a 18 anys.

Mitjançant un joc / e-sport en què es valora la velocitat, l’estratègia i la correctesa a l’hora de programar, els alumnes de Codelearn que ho desitgin, així com tots aquells interessats externs, podran participar i optar a premis, primer en les semifinals de cada centre, i aquells que es classifiquin, a la final nacional.

La finalitat de la competició és la de visualitzar la cara més emocionant d’un concurs de programació, així com difondre aquesta i el pensament computacional entre els i les joves de Catalunya.

Els participants controlaran un robot virtual, el Karel, en diferents escenaris on hauran de superar obstacles i agafar objectes, completant l’objectiu i arribant a la sortida abans que els rivals. La velocitat i l’estratègia són clau per guanyar.

Esperem que el públic animi, se sorprengui, es diverteixi, i ajudi a crear ambient i emoció per als participants que competeixen en la final.

Aquest any hem inclòs una novetat: hi haurà dues categories! Els nascuts del 2007 en endavant participaran al Karel Challenge Junior, i els nascuts fins a l’any 2006 inclòs, ho faran a la categoria Senior.

Calendari:

Del 04 d’abril al 06 de maig: partides classificatòries a cada centre i online. Inscripcions

Dissabte 19 de maig: En aquesta data es realitzaran les semifinals per centre. Passaran a la final 4 alumnes per centre Codelearn (2 per centre en el cas de la categoria Junior).

Dissabte 2 de juny: Final global entre els els guanyadors de cada centre. La final tindrà lloc al Campus Nord de la UPC. Aquesta final serà d’accés públic, per tant, podran venir les famílies i altres interessats, però només podran participar els guanyadors dels centres que s’hagin classificat.

El guanyador de la competició senior s’endurà un Ordinador Portàtil i el guanyador de la categoria infantil s’endurà una Tablet.

A mida que hi hagi més informació us l’anirem comunicant.

Bona sort a tots els participants!!

Patrocinadors i col·laboradors: