Select Page

Felicitats Equip “codelearners”,

L’HP CodeWars és una competició de programació que fomenta l’interès dels joves de 3r d’ESO fins a 2nd de Batxillerat (inclosos graus mitjans) per les vocacions tecnològiques. Aquesta competició té lloc anualment a les instal.lacions de HP que té a Sant Cugat i s’engloba en un concurs global on ciutats d’arreu del món com Houston/New Castle/Taipei/… ho realitzen de manera simultània amb connexions en directe.

https://www.youtube.com/watch?v=15WGqnEiHyY

La competició HP Code Wars es va celebrar per primera vegada fa 20 anys i avui és un referent entre els cercles d’ensenyament dels Estats Units.

Aquest any, l’esdeveniment (http://starcite.smarteventscloud.com/hp/CodeWars2017) s’ha realitzat aquest primer dissabte de Març on 52 escoles de Catalunya, més de 100 equips i un total 320 alumnes han gaudit d’una jornada plena de sensacions on la passió per la programació i la tecnologia es respirava en l’ambient.

 

Joves promeses en acció: La competició dura unes 3 hores, però l’esdeveniment és tot el dia,

 

Fins l’any vinent!

Equip Codelearn

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR