Select Page

Durant aquest mes de Setembre tindrà lloc l’obertura de la nova Acadèmia CODELEARN LES CORTS. El nou centre, situat al Carrer Taquígraf Martí núm. 20, acosta el nostre mètode únic i innovador als nens, nenes i joves de la Ciutat Comtal. De dilluns a divendres en horari de tarda (de 17h a 21h) i ara també els dissabtes en horari de matí (de 09:30h a 13:30h), els alumnes de Barcelona tindran la possibilitat de desenvolupar l’habilitat del segle XXI: El Pensament Computacional.

L’obertura de l’acadèmia es produirà a partir de la segona quinzena del mes de Setembre però ja es poden realitzar les matrícules al telèfon +34 93 872 85 75 o a l’adreça de lescorts@codelearn.cat.

El proper divendres dia 19 de Setembre de 16:00h a 22:00h tindrà lloc la inaguració d’aquest nou centre. Si teniu ganes de conèixer-nos o de saber més del nostre mètode, us convidem a passar-vos per l’acadèmia CODELEARN LES CORTS i guadir d’una estona divertida amb nosaltres!

US HI ESPEREM!

IMG_2391

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR