Select Page

La passada setmana del 9 al 15 de Desembre de 2013 Codelearn es va desplaçar a l’Escola Ave Maria, l’Escola l’Espill i l’Escola La Salle de Manresa per tal d’impartir, de manera gratuïta, una hora de programació entre els alumnes de primària i secundària d’aquests centres.

Sessió amb alumnes de Secundària

Sessió amb alumnes de Secundària

 

Aquesta campanya, que va tenir lloc durant la “Computer Science Week” i fomentada per l’organització sense ànim de lucre Code.org ha tingut per objectiu desmitificar la programació en nens i joves i mostrar que tothom pot aprendre les tècniques bàsiques de la programació. Així, durant aquesta setmana, s’ha procurat que el màxim de gent arreu del planeta tingués l’oportunitat en una hora de fer un “tastet” del que és la programació.

 

Sessió amb alumnes de primària

Sessió amb alumnes de primària

La jornada de formació de Codelearn ha tingut una excel·lent acollida entre els més de 400 alumnes i professors assistents a la sessió, els quals han pogut gaudir d’una aproximació intensiva al mètode de Codelearn a través de les pràctiques guiades usant la plataforma habitual de treball. Així, els “nous programadors” han après què són els programes i els llenguatges de programació, per què ens poden servir i, finalment, han pogut fer les seves primeres passes en el llenguatge LOGO.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR