Codelearn al MATEFEST 2016

http://codelearn.cat/wp-content/uploads/2016/04/banderolamatefest.jpghttp://codelearn.cat/wp-content/uploads/2016/04/banderolamatefest.jpghttp://codelearn.cat/wp-content/uploads/2016/04/banderolamatefest.jpghttp://codelearn.cat/wp-content/uploads/2016/04/banderolamatefest.jpghttp://codelearn.cat/wp-content/uploads/2016/04/banderolamatefest.jpg
Codelearn al MATEFEST 2016

El passat dimecres dia 16 de Març CODELEARN es va desplaçar a la MATEFEST – INFOFEST 2016.

La Matefest-Infofest és una activitat que pretén apropar les matemàtiques i la informàtica a tothom. Té com a objectiu presentar una imatge social positiva d’aquestes dues ciències, posant de manifest la seva presència i el paper que juguen en la cultura i el progrés.

Aquest esdeveniment, que va tenir lloc a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, va reunir centenars de curiosos i interessats en la informàtica i la matemàtica.

Principalment però, hi van assistir alumnes d’ESO i Batxillerat interessats en conèixer millor els estudis que ofereix la Universitat de Barcelona de l’àmbit de les ciències.

Així doncs, CODELEARN també hi va ser present i, durant una estona, tots aquells que es van apropar al nostre espai van poder dur a terme una petita aventura d’Introducció a la Programació basada en els llenguatges Logo i Karel.

Els assistents van valorar molt positivament l’experiència viscuda i l’oportunitat de poder posar en pràctica una mica del que estaven descobrint a la MATEFEST. Des de CODELEARN ens ho vam passar molt bé i l’any que ve repetirem experiència!