Select Page

Encarem el tram final del curs escolar i, si formeu part d’una AMPA o una escola, segur que ja esteu pensant en les extraescolars del curs 2021-2022, així com les possibles novetats que es puguin incorporar al centre per seguir-ne millorant la proposta educativa. En aquest sentit, a Codelearn tenim novetats de cara al curs vinent: a l’extraescolar de programació i robòtica que podem oferir a les escoles i instituts, a partir del setembre s’hi suma una proposta innovadora que inclou la programació i el pensament computacional dins de l’horari lectiu.

A l’apartat “Codelearn a les escoles” trobareu les principals diferències entre les tres propostes que podem oferir als centres educatius: El mètode Codelearn, que porta a les escoles la mateixa activitat extraescolar i el mateix mètode que seguim a les nostres acadèmies; Codelearn Discovery, que és una altra extraescolar pensada per apropar la tecnologia als infants de primer i segon de primària, i Codelearn Classroom, una nova assignatura que es pot fer durant una hora a la setmana dins de l’horari lectiu i que s’adapta als diferents cursos de primària i secundària.

Codelearn és una escola de programació, robòtica i pensament computacional que compta amb 25 centres i segueix un mètode propi elaborat per experts dels mons tecnològic i pedagògic. El nostre objectiu és preparar els infants per al futur que els espera, la quan cosa passa per desenvolupar el seu pensament computacional, conegut també com l’habilitat d’aprendre a resoldre problemes. Si us interessa introduir la programació i el pensament computacional a les aules de la vostra escola, podeu buscar el vostre centre Codelearn més proper utilitzant el llistat del menú superior o enviar-nos un missatge.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR