Select Page

Comença la recta final del curs escolar i és l’hora de començar a decidir què farem durant les vacances d’estiu. Com cada any, els Campus Tecnològics de Codelearn aproparan la programació, la robòtica i la tecnologia en general als infants i adolescents d’arreu de Catalunya. Si tens entre 7 i 18 anys i t’agradaria aprendre a controlar robots o programar els teus videojocs, consulta el llistat de casals d’estiu que ofereixen els nostres centres i apunta’t a l’opció que més t’interessi. Pots escollir entre més de 25 centres i, si no en tens cap a prop, et pots inscriure als campus online.

Els Campus Tecnològics de Codelearn tindran lloc del 27 de juny al 29 de juliol i per a la majoria de cursos no és necessari tenir coneixements previs de programació. Cada campus està dedicat a una temàtica concreta, com ara la programació de videojocs 3D i 2D, el disseny web o la creació d’apps per a mòbil, la robòtica i l’electrònica, la programació a Minecraft, el modelatge i la impressió 3D, el hacking ètic i la ciberseguretat, la intel·ligència artificial, la realitat virtual… N’hi ha molts i per a totes les edats!

Pots consultar l’oferta de casals d’estiu utilitzant el menú superior o el llistat de centres que trobaràs a continuació per accedir a la web del centre que tinguis més a prop.

Un any més, els centres ofereixen una promoció especial d’inscripció anticipada per a les persones que s’inscriguin als campus d’estiu abans del 15 de maig. A les descripcions dels campus trobaràs tota la informació sobre els continguts, les dates i els horaris, els preus i els requisits mínims o recomanats tant pel que fa a l’edat com al material utilitzat. Per als campus online, és especialment necessari que consultis els requisits mínims que necessita el teu ordinador.

Anima’t a descobrir la programació i la robòtica i vine a gaudir de l’estiu als Campus Tecnològics de Codelearn! Aprofita l’oferta d’inscripció anticipada i no et quedis sense plaça!

Quins campus hi ha programats? Quins dies es faran els casals?

Cada centre publica la seva proposta de casals tecnològics d’estiu. Fes clic a la pàgina del teu centre més proper per saber quins cursos oferirà:

Com ens hi podem inscriure?

Pots fer la inscripció omplint un formulari online des de la pàgina del centre que vulguis (fes clic a les imatges del llistat superior), o bé pots posar-te en contacte amb el centre per correu electrònic o trucant per telèfon. Un cop hagis fet la inscripció, el centre es posarà en contacte amb tu tan aviat com sigui possible per confirmar-la.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR