Select Page

Arriba el bon temps i ja podem començar a pensar en les vacances d’estiu, la qual cosa vol dir que tornen els Campus Tecnològics de Codelearn! Si tens entre 7 i 18 anys i t’apassiona la programació, la robòtica i la tecnologia en general, fes un cop d’ull al llistat de casals d’estiu que ofereixen els nostres centres i apunta’t al que més t’agradi. I, si no vius a prop de cap centre, no et preocupis: aquest any també n’oferirem en modalitat online!

Els Campus Tecnològics de Codelearn tindran lloc del 25 de juny al 30 de juliol i per a la majoria de cursos no és necessari disposar prèviament de coneixements de programació. Cada campus està dedicat a una temàtica concreta que pot tenir relació amb la programació de videojocs, el disseny web o la creació d’aplicacions per a mòbil, la robòtica i l’electrònica, la programació a Minecraft, el modelatge i la impressió 3D, el hacking ètic, la intel·ligència artificial, la realitat virtual, l’edició de vídeo…

Podeu consultar l’oferta de casals d’estiu utilitzant el menú superior o utilitzant el llistat de centres que trobareu a continuació per accedir directament a la web del vostre centre més proper.

Els campus que estan marcats com a “Online” es faran per videoconferència, per la qual cosa és important que llegiu atentament la descripció del curs i els requisits mínims que necessita el vostre ordinador. Quant als campus presencials, es faran seguint les mesures de seguretat necessàries contra la COVID19, la qual cosa inclou limitacions d’aforament, de manera que hi haurà poques places disponibles. Podeu aprofitar la promoció d’inscripció anticipada i reservar ja la vostra plaça gaudint d’un descompte si feu la inscripció abans del 15 de maig.

No esperis més: apunta’t als Campus Tecnològics i vine a gaudir de l’estiu a Codelearn!

Quins campus hi ha programats? En quines dates i hores tindran lloc?

Cada centre ha publicat la seva proposta de casals d’estiu. Fes clic a la pàgina del teu centre més proper per saber quins cursos oferirà:

Com ens hi podem inscriure?

Podeu fer la inscripció omplint un formulari online des de la pàgina de cada centre (fes clic a les imatges del llistat superior), o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre per correu electrònic o trucant per telèfon. Un cop feu la inscripció, el centre es posarà en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible per confirmar-la.

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR