Select Page

Ens apropem al final de l’hivern, falten poques setmanes per a les vacances de Setmana Santa i és el moment d’escollir com en gaudireu. Un any més, a Codelearn organitzem casals tecnològics de moltes temàtiques diferents: campus per aprendre a programar videojocs, per explotar totes les possibilitats de jocs tan populars com Minecraft i Roblox, cursos de robòtica educativa, blockchain, disseny web, edició de vídeo… i moltes altres activitats STEAM!

Els Campus Tecnològics de Setmana Santa estan pensats per a infants i adolescents de 7 a 18 anys, tenen una durada aproximada de 20 hores i per fer-los no cal que tingueu coneixements previs sobre la temàtica. A la descripció de cada campus hi trobareu els requisits mínims d’edat i de material necessari, si n’hi ha, així com la resta d’informació sobre els continguts del campus, els horaris exactes en què es faran i els preus. Pel que fa a les dates, aquest any tots els casals tindran lloc de l’11 al 14 d’abril en horari de matí o de tarda.

Les properes dates de campus seran a l’estiu, del 27 de juny al 29 de juliol. Aviat tindreu també l’oferta de casals d’estiu a les pàgines dels centres.

Quins campus hi ha programats?

Cada centre organitza diferents Campus Tecnològics. Si voleu saber quins cursos ofereix el vostre centre Codelearn més proper, feu clic a la seva imatge per accedir al seu llistat de campus:

Com ens hi podem inscriure?

Us hi podeu inscriure online des de la pàgina de cada centre (clic a les imatges del llistat superior), o bé podeu posar-vos en contacte amb el centre que més us interessi per correu electrònic. Un cop feu la inscripció, el centre contactarà en breu amb vosaltres per confirmar-la.

Recordeu que les places són limitades!

Ús de cookies

Codelearn.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Més informació

ACEPTAR